Sayfa 674/675 İlkİlk ... 174574624664672673674675 SonSon
Arama sonucu : 5399 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by memcek Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcı hisseyi bir yere götüremez hisseyi yukarılara taşımak için büyük büyük abilerin gelmesi şart bu da zaman ister ben aldım ama kısa vade bir şey beklemiyorum
    Küçük yatırımcı bu Rusya meselesi nedeniyle bu hisseyi alabildi, biz de, eldeki mal sayımızı artırabildik.

Tamam hisseyi büyükler yukarı taşıyacak, ancak bugün sürekli aşağı basmaları küçük yatırımcının elinden malı alabilmek oyunu.

Büyükler mutlaka gelecek,nerden biliyorum, gelecek olmasalar hisse fiyatını bu kadar aşağı basmazlardı.

AEFES al ama asla satma türü bir hisse, KCHOL gibi FROTO gibi, şükür ki bu kadar lot alabildik.

2. AEFES

Ödenmiş sermaye 5.921.052.630 TL.

Altı aylık kar 11.258.859.000 TL. ( hisse başına kar 1.90 TL.)

F/K oranı 7.36

Pd/Dd 0.88 ( bugünkü fiyattan alırsanız, 1 TL. lik değeri 88 kuruşa alıyorsunuz.)

https://bigpara.hurriyet.com.tr/bors...lu-efes-detay/

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    AEFES

Ödenmiş sermaye 5.921.052.630 TL.

Altı aylık kar 11.258.859.000 TL. ( hisse başına kar 1.90 TL.)

F/K oranı 7.36

Pd/Dd 0.88 ( bugünkü fiyattan alırsanız, 1 TL. lik değeri 88 kuruşa alıyorsunuz.)

https://bigpara.hurriyet.com.tr/bors...lu-efes-detay/
    6 aylık karda yanlışlık var.5 milyar 893 milyon 931 bin fk yaklaşık aynı uygun ve jan janlı lakin basmaya tam gaz devam ediyorlar.

ABB olayında yeni bir şeyler olabilir diye dedikodular var.

O zaman heybeye biraz daha atacam kasaya kilitliyecem.Paçal almaya da devam günde 750 lot.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Ana ortaklık

ÖZSERMAYE 2025 3 aylık ve 6 aylıkdaki durum Güzel YTD.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. 2025 yılında yayınlanan analist tavsiyeleri... Aynı şirkete bu kadar geniş aralıklı hedef fiyat normal değil...Hangisinin rasyonel bakış olduğu gorulecek

6. Kurumsal ve bireysel yatırımcının eğilimi..

7. Merhaba arkadaslar! Görünen o ki hisse senedi piyasasinda hareketlilik sürüyor. Küçük yatirimcilarin hisse almak için firsatlar yakaladigini düsünüyorum. Özellikle AEFES hakkinda yapilan yorumlar dikkat çekici. F/K oraninin düsük olmasi ve PD/DD'nin cazip görünmesi, yatirimcilar için olumlu bir sinyal olabilir. Büyük oyuncularin ne zaman devreye girecegi merak konusu ama bu tür durumlar genelde zaman aliyor.

Bu arada, Rusya meselesinin etkisiyle hisse fiyatlarinin baski altinda kalmasi, küçük yatirimcilarin daha fazla mal almasina firsat yaratiyor gibi görünüyor. Herkesin gözleri büyük yatirimcilarin hamlelerinde. Umuyorum ki önümüzdeki günlerde daha olumlu bir tablo ile karsilasiriz. Tüm arkadaslara bol kazançlar! Ancak unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degil.

8. HSBC'nin 16-17 civarından sattığı malları 13 civarından hem de çok rahat yerine koyuyor olması bugüne kadar takas ile ilgili yaptığım tüm analizlerin boş olduğunu göstermekte...Hepsi aynı el tarafından yönetilen devasa bir operasyon gibi bir şey...Hele ki maliyeti 17 ler olan OYAK'ın buralardan satışta olması...Saçma sapan hareketler...

Demek ki elimizdeki tek gerçek 6 aylıkta sermayesi kadar kâr açıklamış XU3O endeksindeki bir hissenin 13.60 larda fiyatlanıyor olması ve bu endeks ile inanılmaz bir negatif korelasyon göstermesi...

Altında yatan gerçekler her neyse 9 aylık bilanço ile daha kolay anlaşılabilir diye umuyorum...Demem o ki, bu fiyatlamanın ne temel, ne takas, ne de teknik olarak bir analizini yapmak benim açımdan artık mümkün değil arkadaşlar...

Bu mesajı son hareketlere binaen yazdım, bilançoda görüşmek dileğiyle...Düşerse peyderpey alırım, alıyorum da; düşmezse de keyfi bilir...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 674/675 İlkİlk ... 174574624664672673674675 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •