Sayfa 675/1023 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Bayesian Yazıyı Oku
    kademeli kademeli örtelim o zaman. zaten tavsiye için yazmadım dertleşmek için yazdım zaman makinesine gerek yok
    Şahsım adına erken seçim için çok daha avantajlı ve nispeten yine erken 15 temmuz gibi bir zaman varken neden 24 haziran seçildi sorusu her geçen gün zihnimde daha fazla yer ediyor,ekonomi alanında bizim bilmediğimiz hangi olumsuz gelişme durumu ,bu tarihi zorunlu kılmış olabilir?Acaba çok yükseldi dediğimiz bu oran dövizde 1 ay sonrasının dip noktası olabilir mi?Sayın Üyemiz vardı; crash yakın diyen,acaba fil züccaciye dükkanına vardı mı?sorular...sorular...

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Garip..

Bir kaç ay önce 3.710-3.720'lardan alabilmek için 3,750'leri beğenmeyenler, şimdilerde nerede bu devlet demiye başlamış..

Alabilseydi çok akıllı olmuş olacaktı ya, neyse..

Azla yetinmeyen çoğuda bulamaz bu devirde..

Sözüm meclisten dışarıdır..
    Dostum en az 2,5 yıl öncesinden beri bu başlıkta yazanların ortak dileği varlıklarımızın eriyip kaybolmasının önüne geçmekti
    bu yüzdende en az hasar alabileceğimiz ve güvenli limanın ne olacağı arayışı idi
    ve bunun dolar olabileceği kanısı ile buraya park ettik

arada bakıyorumda her durumda haklı olmayı marifet sayan üslupta yazarlar var

tebrik ediyorum kendilerini
    ama biraz az üfürsünler zira aralarında 2,80 usd bekleyenleri hala unutmadık
    şimdi onun bunun ağzına vuruyorlar
    akıl fikir diliyorum

oysa yazdıkları ortada
    pesss diyorum..
    Son düzenleme : epikurus; 07-05-2018 saat: 14:21.

3. Sabah Bloomberght'de DolarTL swap faizinin Londra piyasasında %16'nın üzerine attığını söylüyorlardı.
    Normalde bu tcmb'nin isteyeceği bir gelişme ve dolar kurunu bir nebze baskılaması gereken bir dinamik. Ama olmuyor.
    Döviz kurunu baskılama gücü olabilecek böyle bir orana rağmen kur durmuyorsa bu çok daha büyük bir ataletin varlığını gösteriyor olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. sayın enki,
    yazınızı anlayamadım. kim beğenmiyordu? kim şimdi nerede bu devlet diyor?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Müdahaleler yetersiz kalınca psikolojik yenilgi de gerçekleşiyor.

Dozunda ve yerinde müdahalenin gerekliliği de burada başlıyor.

Laf ola tedbirler ters tepmekte.

Keşke hiç "adamım diye ortaya çıkma"sa dedirtmekte...

TV DE Bİ AMCA KONUŞUYOR UZUN UZUN KONUŞTU Bİ 101.500 ALTINDA SAĞLAM KAYIŞ BEKLİYORUM DEMEDİ
    ama her dediği oraya çıktı
    bir halt olacağı yok.

7. son bir haftadır işte ve dışta tüm haberler ve gelişmeler TL aleyhine görünüyor; en son bugün MB ROK hamlesi bunların üzerine tüy dikti. .piyasa bence bu hamleyi sıkıntı var gibi algıladı..

4,22 ler yakın vadede yeni dip seviyeler diyebilir miyiz?

DXY kısa vade 95 hedefine doğru gidiyor...........USDTRY de bu olumsuz hava ve arjantinle beraber anılma sonrası gevşemeler olsa da yoluna devam edecek gibi görünüyor.........

Seçim tarihi neden 24 haziran sorusu benimde ilk günden kafamı kurcalayıp duruyor.........Gelin doğum mu yapacak ..........!!!!!!!!!!!!

Sayfa 675/1023 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •