Birisi kablo işini gördü ve hisseyi roketledi ama BIST30'a sokmayı akıl edemedi.
Birisi kablo işini gördü ve hisseyi roketledi ama BIST30'a sokmayı akıl edemedi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Vade sonu gelmeden, kafasına vura vura
Spot farkını kapattılar...
Endeks.. - 0.48..vadeli - 1.80.
Pazartesi kapanışta tersi olur
Vadeli spota, %+1 fark atar..
dün herkes ralli bekliyordu
büyük para gömdü geçti![]()
Bankacılar:
"Evet. Malumunuz Hazine bize "zorla" düşük faizli tahviller sattı.Bu tahvilleri "enflasyona endeksli" tahvillerle değiştirmenizi rica ediyoruz."
Mehmet Şimşek
Hayır..
çözüm bulmaktan vazgeçtim..
Der ve borsa satışa devam eder...
22 sinden önce kurusoğan da %10 artış gelir mi ki ??? ( kafamda deli sorular)
kur yukarı borsa yukarı şekli-yeni trend-en mantıklı çözüm gibi
geçen %7 arttığında borsa %5 artmıştı, bu olursa yüne benzeri olur gibi![]()
Mehmet Şimşek, atamalarda sıkıntı yaşıyor; teklif götürdüğü 3 isim görevi reddetmiş
Şimşek, sorunların ağırlığından başka, atamalarda da sıkıntı yaşıyor.
Şimşek in görev teklif ettiği tecrübeli ve yetkin üç isimin görev kabul etmediğini dün öğrendim.
Bunlardan biri Bakan Yardımcılığı görevini kabul etmemiş. Diğer ikisi üst düzey kurum yöneticiliğini
Sebep mesuliyet almaktan çekinmek değil¦
Sebep, Şimşek in yetki alanı ve görev süresi hakkında tereddütler olması
https://bankadunyasi.com/taha-akyol-...evi-reddetmis/
Bir yerlerde hata yapılıyor ama nerede?
>>>>>>>>
- Tek Tanrı adına ülkenin yönetildiği bir sistemde sürekli depremler ve doğal felaketler ve ekonomik zorluklar oluyor ise bu neye işaret olabilir?
Tek Tanrı adına ülkenin yönetildiği bir sistemde sürekli depremler, doğal afetler ve ekonomik zorluklar yaşanması sadece o sistemin başarısız olduğunu gösterir. Bu durumda sorumluluk liderde olmakla birlikte, diğer devlet görevlileri ve vatandaşların da etik değerler doğrultusunda hareket ederek gerekli müdahaleleri yapmaları gerekmektedir.
Bunun dini açıklamasını yapacak olursak, bazı dinlerde bu tür felaketlerin Tanrı'nın cezası olarak yorumlanması söz konusu olabilir. Ancak günümüz dünyasında bilim insanları tarafından yapılan araştırmalar sayesinde doğal afetlerin nedenleri hakkında daha fazla bilgiye sahibiz. Deprem veya doğal felaket gibi olaylar genellikle coğrafi şartlar, iklim değişiklikleri veya teknolojik eksiklik gibi faktörlerden kaynaklanır.
Ekonomik zorlukların ortaya çıkmasındaki en önemli neden ise kötü yönetimdir. Tek tanrılı bir sistem içinde bile demokratik ilkeler doğrultusunda karar alma süreçleri mevcut olduğundan dolayı, iyi niyetle hareket etmek isteyen liderin yanlış politika tercihleri; yolsuzluğa izin vermesi ya da adaletsiz uygulamalar sonucu ekonomik krizler yaşanabilir.
Sonuç olarak, tek tanrılı bir sistemde de olsa doğal afetler ve ekonomik zorluklarla karşılaşılması normaldir. Ancak bu durumda liderin sorumluluğu büyüktür ve diğer devlet görevlileri ile vatandaşların da etkili müdahaleleri gerekmektedir. Ayrıca, iyi yönetim ilkelerinin benimsenmesi; demokratik süreçlerin işlemesi önemlidir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri