Sayfa 675/1004 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen yazdım sohbet odasında sıradan kişi benim ekibimde 20 kişi var diyor. Tahtacının daha fazla adamı vardır. Yoğun alım satıma bakıp yüklü girersen adamlar başka tahtaya geçer elinde hisse kalakalır.
    Kesinlikle yüklü miktarda bi hisseye şakkadanak yapıştırmayacan ariston abi, anında suyuniçine itiverirler ne olduğunu bile anlayaman uzunvadeci yaparlar kuş uçmaz kervan geçmez senden başka hissede kimse yokmuş gibin tek başına kalıverirsin
    Benim başıma geldi bi arsa parasını gömdüm petkoda 6 ay melül melül melettiler zor bela kurtulduydum.
    Bi hisseyi gözüne kestirdinmi hergün parça parça üçbeş lot alarak usulet ve suhulet içinde yavaş yavaş suyuniçine girmek en akıllıcası
    Borsada çirkini oynatırlar güzeli ağlatırlar
    Hamdım Piştim Yandım

2. Arsa parası, ev parası ile tek hisseye girmemek lazım.

Telefon ile ararlar niyetini sorgularlar.

Paçal yapmanın da bir tekniği var ama her hissede olmaz millet PETKM, SISE, EREGL de gırtlak girmek durumunda kaldı. Portföy yapıp bu 3 hissede olan bile artık yatırımların bitmesini bekliyoruz diyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Öte yandan patron olayıda bi etken, geçen biri anlatıyor, patron elindeki malı kaptırınca şirket bilancoyu bile ona göre açıklıyormuş dediler,
    Ne kadar doğrudur bilemem
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Arsa parası, ev parası ile tek hisseye girmemek lazım.

Telefon ile ararlar niyetini sorgularlar.

Paçal yapmanın da bir tekniği var ama her hissede olmaz millet PETKM, SISE, EREGL de gırtlak girmek durumunda kaldı. Portföy yapıp bu 3 hissede olan bile artık yatırımların bitmesini bekliyoruz diyordur.
    Defalarca başıma geldi.1-2 hisseye girince mutlaka o hisseler hakkında BİR ŞEYLER oluyor...

Bence en güzeli 3-4 sektör ve 9-10 hisse olmalıdır...Böyle durumlarda bazı hisseler hızlı gidiyor.Onları satıp geri

kalanlara bölerek, bir trentten çok daha iyi kazanç sağlanabiliyor.

5. Gün içi hacimli hissede momentuma oynanır ama bazen gün içinde bile alırken alabiliyorsun akşama doğru ortalıkta kimse kalmayabiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. https://www.hisse.net/topluluk/showt...47#post6754047

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    mutlu günler, bol kazançlar

Sevgili el turco

Bu kadar yalan dolan arasında ..bu klibi ilk ne zaman paylaştığımı hatırlıyor musun ?

https://www.youtube.com/watch?v=tgXLSNXCub8
    Hayat hoş gerisi boş

7. Oda yanlış bir strateji, gideni satıp gitmeyene eklemek intihar etmek gibi bişii
    Hamdım Piştim Yandım

8. Sevgili bozkurt

Sen hatırlıyor musun ?

https://www.youtube.com/watch?v=TYDO26lePzk
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 675/1004 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz