Sayfa 676/1002 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

dostlar ocak ayinda son biraktigimda google sheets ile bazi fonlardaki hisse senetlerinin bir gun onceki fiyat ile gunluk fiyat degisimi karsiligi yaklasik gelir gider tahmini yapan bir excel benzeri sayfalarimiz yayinlaniyordu. su anda bende yabanci hisse senetleri bunyesinde bulunduran fonlarimda bu exceli olusturmaya calisiyorum

japon borsasindan deger cekemedim onu da manuel yaptim.

sorum su bu dosyaya devam ediyor musunuz yoksa herkes kendi basina mi calisiyor artik bunu...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    dostlar ocak ayinda son biraktigimda google sheets ile bazi fonlardaki hisse senetlerinin bir gun onceki fiyat ile gunluk fiyat degisimi karsiligi yaklasik gelir gider tahmini yapan bir excel benzeri sayfalarimiz yayinlaniyordu. su anda bende yabanci hisse senetleri bunyesinde bulunduran fonlarimda bu exceli olusturmaya calisiyorum

japon borsasindan deger cekemedim onu da manuel yaptim.

sorum su bu dosyaya devam ediyor musunuz yoksa herkes kendi basina mi calisiyor artik bunu...
    Hala çalışan bir iki tablo var.
    Ama linkleri şu an yanımda yok.

Siz de yapıp paylaşırsanız teşekkürlerimizi sunarız

3. Yurtdisinda duzeltme gelirse zaten usd/try artacaktir.En kafa rahati yurtdisi hisse bence.
    Saygilar.

4.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Yurtdisinda duzeltme gelirse zaten usd/try artacaktir.En kafa rahati yurtdisi hisse bence.
    Saygilar.
    bence ipj aft gibi meşhur fonların 5 yıllık grafiklerine bakarak karar ver ona. yeri gelmiş 1 sene hapis yatmış millet. 5 yıla bakarken sondaki o sivrilmeden sonra genelde neler olduğunu zaten biliyorsundur.yinede karamsarlık vermeyeyim %2-3 kaybı göze alan bi stop bildikten sonra heyecan sevene yol açık.

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Yurtdisinda duzeltme gelirse zaten usd/try artacaktir.En kafa rahati yurtdisi hisse bence.
    Saygilar.
    Benzer düşüncedeyim ve BIST dolar bazında halen ucuz olsa da 1600'leri gördüğü için bir düzeltme gelmesini bekliyorum. Ayrıca faizde yine bir 100 baz puan indirimiyle ve önümüzdeki yıl dolardaki ~%10-12 artış beklentisiyle %40'lık tüm yerli fonlara yarın itibarı ile satış veriyorum. Paranın %30'unu zaten Gümüş'te ve geri kalanını da yabancı fonlara geçirmeyi planlıyorum. Bakalım kumar tutacak mı. Yabancı borsalara da bir düzeltme gelirse çifte çarpılma olur, o başka.

6. syn myfinans
    TL Tahvil fonları diplerde iken eurobond fonları iyi getirisi var.
    aradaki farkı; doların değer kazanması mı, yoksa faizlerin inişi mi etkiledi.

7.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    syn myfinans
    TL Tahvil fonları diplerde iken eurobond fonları iyi getirisi var.
    aradaki farkı; doların değer kazanması mı, yoksa faizlerin inişi mi etkiledi.
    Hem doların değerlenmesi,
    Hem de son bir kaç günde CDS'lerimizdeki düzelme ile bizim tahvillerin 2. elde değerlenmesi etkili oldu.
    460'lardan 400'e düşmüş CDS'imiz.

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bence ipj aft gibi meşhur fonların 5 yıllık grafiklerine bakarak karar ver ona. yeri gelmiş 1 sene hapis yatmış millet. 5 yıla bakarken sondaki o sivrilmeden sonra genelde neler olduğunu zaten biliyorsundur.yinede karamsarlık vermeyeyim %2-3 kaybı göze alan bi stop bildikten sonra heyecan sevene yol açık.
    Teknoloji hisselerinde 2-2.5 yıl öncesini çok fazla hesaba katmak çok doğru olmayabilir görüşündeyim. O zamanki konjonktürler çok farklıydı.

Sayfa 676/1002 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •