Sayfa 676/769 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726 ... SonSon
Arama sonucu : 6146 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Viop LXVI

1. sizde hiç bişeyden memnun değilsiniz,derki kur korumalı bitti paranız çarçur olmasın endeks olarak tarihi zirveyi geçtik çaok kazanacaksınız. allah razı olsun.siz bakmayın son 2 seneye sayılmaz herkeslere daha kaktıramadık ülkenin varlıklarına güvenin enflasyon 14 aydır düşüyore faiz inmeye başladı hamdolsun,bak mesala emlak sertifası nı da geçirdik kaynak sorunumu bitsin bitmez dedi.allah razı olsun ekonomist reisten.

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Kim konuştu yine mg. tahmin ettimiğiz zat mı?
    Aynen John Waynen

3.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    sizde hiç bişeyden memnun değilsiniz,derki kur korumalı bitti paranız çarçur olmasın endeks olarak tarihi zirveyi geçtik çaok kazanacaksınız. allah razı olsun.siz bakmayın son 2 seneye sayılmaz herkeslere daha kaktıramadık ülkenin varlıklarına güvenin enflasyon 14 aydır düşüyore faiz inmeye başladı hamdolsun,bak mesala emlak sertifası nı da geçirdik kaynak sorunumu bitsin bitmez dedi.allah razı olsun ekonomist reisten.
    İşte yerli ve milli bir yorum. Gözlerimi kaparım oyumu ak partiye basarım diyorsun. Sorgulama olmayınca var olanla idare edince sorunları sorun olarak görmeyince insana bir aydınlanma geliyor. Sizi çok aydın gordüm. Gözlerinizdeki ışıltıyı yazınızdan bile görebiliyorum. Tebrik ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    İşte yerli ve milli bir yorum. Gözlerimi kaparım oyumu ak partiye basarım diyorsun. Sorgulama olmayınca var olanla idare edince sorunları sorun olarak görmeyince insana bir aydınlanma geliyor. Sizi çok aydın gordüm. Gözlerinizdeki ışıltıyı yazınızdan bile görebiliyorum. Tebrik ederim.
    Ironi var MKELES dostum , sen de ironi yaptıysan ben off side a düşerim bu sefer ama öyle görünmüyor ...yine de

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ironi var MKELES dostum , sen de ironi yaptıysan ben off side a düşerim bu sefer ama öyle görünmüyor ...yine de
    Konyalı değilim o yüzden bir sıfır gerideyim. bu yazdığım yazıyı yazabilecek akla sahip olabilmek için.

6. Ne demiş filozof kaşığı bükmeye çalışma.
    https://youtube.com/shorts/Azq42VKEo...SdF28_74UlazgG

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    sizde hiç bişeyden memnun değilsiniz,derki kur korumalı bitti paranız çarçur olmasın endeks olarak tarihi zirveyi geçtik çaok kazanacaksınız. allah razı olsun.siz bakmayın son 2 seneye sayılmaz herkeslere daha kaktıramadık ülkenin varlıklarına güvenin enflasyon 14 aydır düşüyore faiz inmeye başladı hamdolsun,bak mesala emlak sertifası nı da geçirdik kaynak sorunumu bitsin bitmez dedi.allah razı olsun ekonomist reisten.
    aynı fikirdeyim. kkm den çıkan dolara dönmesin diye yapılan bir açıklama.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Konyalı değilim o yüzden bir sıfır gerideyim. bu yazdığım yazıyı yazabilecek akla sahip olabilmek için.
    Konyalı dedinizde aklıma geldi. ☺️😁

https://x.com/Merve335S/status/19604...68HJOv2eA&s=08

Sayfa 676/769 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •