-
Silkeleme yaptıkları kesin...de! Daha da düşürüp uçuracaklar mı? Bı kaç güne tekrar yavaşça yerine gelecekmi... daha da düşerse bilirim ki eninde sonunda yüzde yüz kazanabilirim. Lanet olsun deyip çıktığım hisseler uçtu benden sonra euhol ve ihgzt bakar bakar ağlarım. Bu lanet bu hisseden eninde sonunda kalkacak
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bir de ben her yüzde 2 lik düşüşten 303 lot trade lotu alıyorum. Aynı şekilde yükseliş te satıyorum. Bu şekilde hiç bir hissede zarar etmiyorum hemen hemen
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Üstad senin gibi al sat yapmam için ağa babaların alış kademelerini kallavi doldurması lazım😂😂. Bu kademelere satış yazarsam sanırım tabana yapıştırırım tahtayı bir kaç gün😂😂
-
Hissenin neden gitmediğini anlamışındır sanırım.
-
VENEDİK kardeş senden sonraya devam dersem sanırım 2-3 tabanda benden gelir ama bırakalım kendisi yapsın nafi nasılsa benim cebime tatil parası için 6-7 bin koyacak temettü olarak eşşek değil ya bunlar....
-
Aynen kardeşim. Temettü alıp seviniyoruz. 😂😂😂. Nafi onuda vermekten korkuyor gerçi. Ama seve seve veriyor. Bakalım 2018 yılı karını nasıl yapacak.
-
Endekle prin yapmams...
Her yil duzenli kar getiren...
Bu sene ekonomik duruna ragmen iyi bir bilanco gonderen...
Bir sirketin hissesi dusuyorsa...hisselerde yapilan ali cengiz dir...
Nornalde 5 lerde satardim...bu kadar gerince yay niah alirlar 5 yen de...
Hep asagi yaparak mi
toplayacbilecek misin?gorelim
-
Şeker'in satması için uğraşanlar daha bekleyecek sanırım.Şeker bugün yine tahtada alıcı.
YTD!!!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri