Sayfa 677/945 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Böyle firmalara devlet yatırım teşvik belgesi veriyor adamlar tüm paraları hiç etti

2.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    şişkolar bugün 0.74 vermiyor..
    Nasıl vermiyorlar 1.4m lotu kime kakaladı bunlar bugün?Bu şeref yoksunları endeks felan takmaz.Birde turizm yılı karlılık gibi dertleri yok gelen parayı uydurup hiç etmeyi iyi biliyorlar.Bu hikayeyi iyi kullanacaktırlar.Az kaldı zarar kârıda görürüz zaten.Sonra dökülmeler başlar buda topladıklarını yeni Ky ye itelemek için 0.8-0.9 bandına atar.Oradan itelediklerini de geri 0.67 civarında geri toplar.Bizimkisi yıllardır bu filmi oynatıp para kazanıp çatır çatır yiyor.Arada üç beş kazanı da ertesi operasyonda tongaya düşürüyor.Bakalım gelecek sene nisan ayına kadar bu hareketi kaç kere yapacak.Ytd

3. Beni bıktırdı. Geride kalanlara bol şans.

4.  Alıntı Originally Posted by RealMatrix Yazıyı Oku
    Beni bıktırdı. Geride kalanlara bol şans.
    Nereye, daha karpuz kesecektik!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,009
     Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    selamlar.. nasıl bir hissedir bu? alsak üzerine çöreklensek o da bize çöreklenirmi?
    çöreklendim o da çöreklendi.. gayet düzeyli bir ilişkimiz var..

6.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    çöreklendim o da çöreklendi.. gayet düzeyli bir ilişkimiz var..
    Hocam sen bu yazıyı ilk yazdığında uyarmıştık.Arada kopardın kopardın yoksa şişko bir çöreklenir kalkamazsın.Bunlar çöreklenip yeme konusunda uzmandırlar.Şişkonun adamları satanı alıp yukarıdan tekrar yeni çöreklenmeyi bekliyor. Hisseyi satan da yok ki umutlanalım.ilk yeni sazan arama operasyonunda canımı kurtaracağım.ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Batuhan78 Yazıyı Oku
    Hocam sen bu yazıyı ilk yazdığında uyarmıştık.Arada kopardın kopardın yoksa şişko bir çöreklenir kalkamazsın.Bunlar çöreklenip yeme konusunda uzmandırlar.Şişkonun adamları satanı alıp yukarıdan tekrar yeni çöreklenmeyi bekliyor. Hisseyi satan da yok ki umutlanalım.ilk yeni sazan arama operasyonunda canımı kurtaracağım.ytd
    ilk tavan,da seni dökecek herhalde..
    yeni sazan ararken bazılarıda dökülecek:spek kardeş herhalde duyuyorsundur gerekeni yaparsın herhalde..
    ZIR-DELİ Y.T.D

8. https://invst.ly/bg95t

bakalım daha ne kadar uzatacaklar ..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 677/945 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz