Originally Posted by
emregunes
Bofa 14.5 milyon lot aldı bugün. Güzel alım..
Takasa park edilirse bu lotlar hisse için iyi olur...Tersi olursa ve satarsa sıkıntı ve baskı devam edecek ..
Yarın daha net bir görüntü olur ve sağlıklı yorum yapılabilir...
Gün sonunda oluşan bari ise pek sevimli bulmadım.Umarım yanilirim ve alisa devam ederler..Yatırımcısının artık nefes almaya ihtiyacı var..
inanın ben bugun kurum alış ve satışa hiç bakmadım bazen bakmakta gerekmıyor.aslında bazen 15 dakıka gecikmeli seyrederim .bugun sadece 13,80 den 14,60 cıkıs ve bıst artıdayken bist - eksı kapatması onemsettı benı dedım kesın yıne efes kafayı bulur eksı 2 yapar dedım ama o yapmadı acaba yavas yavas hazırlıklarmı yapılıyor dedım kendıme...aslında boyle bır gunde 14,25 lerde kalsaydı dahada sasırtıtrdı bizleri bugun .ama benım ıcın 13,50 ile 14 her zaman heybeyı bıraz daha dolrma yerı olacak galıba takıı kafayı bulana kadar .saygılralımla...
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri