Sayfa 678/1001 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Burada fonların içindeki Eurobond ların vadeleri ve hangi ülkelerden olduğu önem kazanıyor.

Yabancı ağırlıklı olanlar var TDG ARE gibi.

Yerli ağırlıklı kısa vadeli olanlar var IPV TPE gibi.

Yerli ağırlıklı uzun vadeli olanlar var DBH FPE gibi.

Yani seçtiğin fondaki Eurobondun vadesi uzunsa ve o ülkenin CDS puanı değişiyorsa o yöne göre fazladan eksi artı getirisi olabilir.

Eurobond fonunda seçilen tahvillerin 2 tane bileşenin kombinasyonu var: Dövizin getirisi götürüsü + CDS puanının azalması artması.

Fonların değerlemesi buna göre oluşuyor.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    tefas sitesinde 2 gündür fonları inceliyorum. Direkt döviz odaklı olan fonlar genelde özel fon olup, nitelikli yatırımcı girebiliyor. Diğerleri ise çok garip grafikler çizmiş. Özellikle eurobond fonlarını çözemedim.

800 liralık don giyemesek de bize uyacak don ( fon ) lazım. Yoksa açıkta gezdirecekler bizi...... Fon başlığında webster ve ekürisi jmk vardı, onlarda ekibi dağıtmış gibi.

Ayhan başkan bu fon işine nasıl bakıyorsunuz ?

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    DXY de ralli olursa epey adam düzerler hem Dolar şortlayanları öperler hem de ALTIN GÜMÜŞ vb madenleri long olanları düzerler hem de hisselerde long olan TESLA cıları vb düzerler. Bir taşla yüzlerce kuş!!!!!

DXY de Sentiment Extreme short durumunda, diğerlerinde ise Sentiment Extereme long durumunda. Herkes geminin aynı tarafında. Bunu kesin kullanırlar doğramak için.

Herkes ABD bitti, doların sonu geldi naraları atıyor! Ben henüz öyle olmadığını düşünüyorum.
    aynı fikirdeyim. DXY tarafında, yeni bir sıkışıklık ihtimali yükseliyor. powell dediğiniz adam dansözün kralı zaten
    ytd..

3. beni takip edip hep askıntı oluyordu her yazdığıma yoksa takılsın kendi halinde benim için sorun yoktu bir yerde yeter diyor insan

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    beni takip edip hep askıntı oluyordu her yazdığıma yoksa takılsın kendi halinde benim için sorun yoktu bir yerde yeter diyor insan

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Esas beni takibe almış idi nereye yazsam yav.k bi şekilde sataşıp duruyordu..
    Devamlı bel altı subliminal mesajlar..

MEDWIG de ekürisi idi her şeyine göz yumuyordu..Tebrikler yönetim..Bu gibileri ısrarla forum da tuttuğunuz için..

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    jmk nin eskiden bayan olduğu ve artık erkek olarak dolandığı ortaya çıkınca kayboldu buralardan
    gelirse bi sorun ameliyat kaça patlamış
    Şu Bora Bey in hep bel altı konuştuğu için kızdığı jmk mı bu?hadi canım..nik değiştirenleri anlarımda forumda neden cinsiyet değiştirilir ki?bilemedim...

Crash tüm hızıyla yolda.!!!!
    Kral Çıplak.!!!!
    Gemi karaya oturdu.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

TCMB Başkanı Uysal, banka genel müdürleriyle bir araya gelinen toplantıda, salgın döneminde piyasaya verilen likiditenin fazla kısmının sistemde bir likidite açığı oluşturmadan kademeli olarak geri çekileceğini ifade etti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Esas beni takibe almış idi nereye yazsam yav.k bi şekilde sataşıp duruyordu..
    Devamlı bel altı subliminal mesajlar..

MEDWIG de ekürisi idi her şeyine göz yumuyordu..Tebrikler yönetim..Bu gibileri ısrarla forum da tuttuğunuz için..
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak deyimi tam sizin bu yaptığınıza uymuş .. Ben anlıyorum derdinizi ama yapmayın böyle şeyler komik oluyor ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 678/1001 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •