Sayfa 678/1002 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yurtdışı ETF'leri nasıl alabiliriz? bir ton yazı, video var etflerle alakalı ama bir kişi de dememiş ki şöyle şöyle alabilirsiniz bu etfleri diye.
    Daha önce 3-4 kere yazmıştım.
    Akbank TradeAll
    İş Bank iş cep yurt dışı piyasalar
    QNB Finansinvest

2.  Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Teknoloji hisselerinde 2-2.5 yıl öncesini çok fazla hesaba katmak çok doğru olmayabilir görüşündeyim. O zamanki konjonktürler çok farklıydı.
    valla bunu tam 20 yıldır her boğa piyasasında duyuyorum sonu artık düşüş yok cümlesine çıkan teoriler. peter lynch kitaplarında 1950-60 larda bile boğa piyasasında dünyayı toz pembe görme yanlışından uzun uzun bahseder. ayı piyasasında dünyanın battığı bir daha borsa diye birşey kalmayacağı hissinin insanları nasıl yanılttığından da bahseder. büyük düşüş tabiki gelecek ama soru ne zaman. bu arada ija'yı %30 yaptık bakalım harika gidiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yurtdışı ETF'leri nasıl alabiliriz? bir ton yazı, video var etflerle alakalı ama bir kişi de dememiş ki şöyle şöyle alabilirsiniz bu etfleri diye.
    midasa bakılabilir

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yeni bir fon..

Dönüştürücü Teknolojiler Değişken Fonu--DTZ

Ak Portföy Dönüştürücü Teknolojiler Değişken Fonu, robotik, 5G, yarı iletkenler, nesnelerin interneti, sanal gerçeklik, otonom ulaşım, drone'lar, kuantum bilgisayarlar, uzaktan çalışma gibi dünyayı dönüştüren alanlarda faaliyet gösteren seçilmiş 45 teknoloji şirketine yaklaşık olarak eşit ağırlıklı yatırım yapmanızı sağlar.

Fonun yatırım yaptığı şirketler; Digital Turbine Inc, RingCentral Inc, Cerence Inc, Pure Storage Inc, MKS Instruments Inc, STMicroelectronics NV, KLA Corp, Lam Research Corp, Splunk Inc, Roku Inc, Applied Materials Inc, Trimble Inc, Zscaler Inc, Sea Ltd, Garmin Ltd, EnerSys, UiPath Inc, TeamViewer AG, Skyworks Solutions Inc, Twilio Inc, II-VI Inc, VMware Inc, DocuSign Inc, Zendesk Inc, LG Display Co Ltd, Hon Hai Precision Industry Co, FANUC Corp, Sony Group Corp, Nidec Corp, SoftBank Group Corp, TDK Corp, Arista Networks Inc, Semtech Corp, Etsy Inc, Farfetch Ltd, Vestel Elektronik, Aselsan, Fonet Bilgi Teknolojileri, Netaş Telekomunikasyon, Alcatel-Lucent Teletas Telekom, Kordsa Teknik Tekstil, Karel Elektronik, Turkcell Iletisim Hizmetleri, Kontrolmatik, Meditera Tibbi Malzeme Sanayi.
    Sizce AFT ile mi devam mantıklı yoksa bu fon daha mı mantıklı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by mertyc79 Yazıyı Oku
    Sizce AFT ile mi devam mantıklı yoksa bu fon daha mı mantıklı ?

İkiside birbirine yakın gibi
    Ama yeni fonda yerlilerde var
    İkisine de parçalı girilebilir

Ama şu beklenen düzeltmeler şimdilik yeni girişi çekimser kılıyor
    Tabi bu arada MB faizi pas geçerse dolarda gerilemede olabilir
    Faiz düşerse çift haneye ulaşabilir

Kısaca karar vermek zor

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İkiside birbirine yakın gibi
    Ama yeni fonda yerlilerde var
    İkisine de parçalı girilebilir

Ama şu beklenen düzeltmeler şimdilik yeni girişi çekimser kılıyor
    Tabi bu arada MB faizi pas geçerse dolarda gerilemede olabilir
    Faiz düşerse çift haneye ulaşabilir

Kısaca karar vermek zor
    Valla ben uzun vadeli yatırımcı olduğum için şimdi alıyorum. Bu ay her fona (Yerli - Yabancı) ekleme yaptım. Şunu unutmamak lazım tüm hisseler veya fonlar yıl sonunda Kasım, Aralık ve Ocak başında iyi getiriyor. Çünkü, yıl kapanışını bir şekilde iyi yapıyorlar veya yapmaya çalışıyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    valla bunu tam 20 yıldır her boğa piyasasında duyuyorum sonu artık düşüş yok cümlesine çıkan teoriler. peter lynch kitaplarında 1950-60 larda bile boğa piyasasında dünyayı toz pembe görme yanlışından uzun uzun bahseder. ayı piyasasında dünyanın battığı bir daha borsa diye birşey kalmayacağı hissinin insanları nasıl yanılttığından da bahseder. büyük düşüş tabiki gelecek ama soru ne zaman. bu arada ija'yı %30 yaptık bakalım harika gidiyor.
    Bu defa farklı isimli
    Diye 500 sayfalık kitap okudum yeni

8.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Su an komisyon acisindan en iyi alternatifler midas ve ibkr

*ibkr FATF turkiye'yi gri listeye alinca yeni musteri kabul etmiyor diye biliyorum

Bankalar islem basi baya yuksek komisyon

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 678/1002 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •