Merhaba herkese,
Yabancı yatırım fonları ve döviz fonlarından önerebileceğiniz neler var arkadaşlar,hisse senedi içermesini istemiyorum.OFI'ye baktım hisse senedi var içinde.
Merhaba herkese,
Yabancı yatırım fonları ve döviz fonlarından önerebileceğiniz neler var arkadaşlar,hisse senedi içermesini istemiyorum.OFI'ye baktım hisse senedi var içinde.
Dostum soru elbette sorulur ama belli bir seviyede sorulur, mesela arkadaslar sunlari inceledim su yapilari hosuma gitti bende su yonde hedefler koydum kendime ne dersiniz bakabilir misiniz ile
merhaba bana sole iyi gelir getiren on tane fon yazar misin ben alcam demek
cok farklidir
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
soruna cevap bu kısımda yazayım
Evet parayı toplayıp repo yaptılar
bu çok açık ve net
116 kat talebe göre 1 milyar desek
2 milyon tl net haksız kazanç oluştu
(repo 3 gün )
4 gün yaptılarsa 2.7 milyon tl eder
Böyle saçmalık hayatımda görmedim
diğeri Aygaz’a katılmadım
sadece terraya katıldım
Aygaz dürüst dağıtım yapmış
%10 iyi bir oran makul bir oran
Diğeri %0.8 resmen dalga geçmiş![]()
Heralde yanlış yere yazdınız. Aslında saçmalığın daniskası da işte halka arzlara gir-çık ufak bir şeyler kalıyor gibi. Ben de ahgaza abartılı girdim, inşallah bi yamultma olmaz
Acaba diyorum bu Çin'deki bayram sonrası Covid dalgası kendini hissettirirse emtia yine hareketlenir mi? TGE uzun süredir yatay, bir miktar alsam mı diyorum, hala kararsızım. Diğer taraftan petrolde de 60-70 bandının aşağıya sarkması kısa vadede mümkün değil gibi görünüyor, AES her ne kadar çok riskli gelse de, bir taraftan da kısa vadede güzel fırsat verebilir gibi görünüyor.
Ne dersiniz?
Yer İmleri