Sayfa 678/998 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    Kızı bu hafta İngiltereye eğitime gönderiyorum.Bendede Schnegen visa var ama hanımda yok.Bu nedenle 2 mizde emekli oldugumuz için Bulgaristana ikamet etmeye karar verdik.Dun bu işleri takip eden Bursadan bir avukatla konustuk.Yılda 1070 leva oduyorsun emekli maasını oraya aktarıyorsun buna karsın ikamet izini veriyor...Tamam avrupa schengen izini yok ama istediğin yakın balkan ülkesine git gez.sıkıntı yok.yasam maliyeti simdilik esit gibi ama gelecek yıllarda TR daha pahalı olacak.Emektar focusu sattığımda daha ucuza daha yenisini kapıya koyacam.deprem riski yok.Sağlık vs için arada birn Edirneye giriş yaparım.yeni vergi icat edildiğinde yin ekaçaraım Bulgara.40 yıl önce soydaslarımız telleri asıp kaçıp geliyorlardı simdi ise biz gidebilmek için careler arıyoruz....Allah herkesin yolunu dogruluga , iyi insanlara , hakkettiği yasama açsınnnnn....
    Slm Abi.!!
    Önce bir git turist olarak
    Kesintisiz 3 ay kal.!!
    Ortamamı gör.!!!
    Kafayı yersin.!!!
    Her taraf harabe.!!!
    Eski evleri 5-10 bin euro.!!
    Yüzlerce hayalet köy kasaba var.!!
    Binlerce boş eski .!!
    Müstakil ev var.!!
    2. El arabalar ucuz.!!
    Avrupanın tüm kazalı arabalarının.!!
    En büyük alıcısı.!!
    Bulgar simsarlar.!!
    Bulgaristanda köpek sürüsü gibi.!!
    Çingene var.!!

Gıda ucuz falan degil.!!
    Benzin mazot Tr den pahalı.!!
    Sebze meyva Tr nin 2 katı.!!
    Rakı bira çok ucuz.!!
    Yaşam kalitesi.!!
    Sıfırrr.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    Kızı bu hafta İngiltereye eğitime gönderiyorum.Bendede Schnegen visa var ama hanımda yok.Bu nedenle 2 mizde emekli oldugumuz için Bulgaristana ikamet etmeye karar verdik.Dun bu işleri takip eden Bursadan bir avukatla konustuk.Yılda 1070 leva oduyorsun emekli maasını oraya aktarıyorsun buna karsın ikamet izini veriyor...Tamam avrupa schengen izini yok ama istediğin yakın balkan ülkesine git gez.sıkıntı yok.yasam maliyeti simdilik esit gibi ama gelecek yıllarda TR daha pahalı olacak.Emektar focusu sattığımda daha ucuza daha yenisini kapıya koyacam.deprem riski yok.Sağlık vs için arada birn Edirneye giriş yaparım.yeni vergi icat edildiğinde yin ekaçaraım Bulgara.40 yıl önce soydaslarımız telleri asıp kaçıp geliyorlardı simdi ise biz gidebilmek için careler arıyoruz....Allah herkesin yolunu dogruluga , iyi insanlara , hakkettiği yasama açsınnnnn....
    Hocam, şu yazınız akp'nin ülkeyi getirdiği halin özeti olmuş.. 80'lerde bulgar mezaliminden kaçanların çocukları, şimdilerde, haklı olarak, bulgaristan'a kapağı atmanın çarelerini arıyor.. çevremde de bulgar vatandaşlığı için başvuru yapmayı düşünen arkadaşlarım var.. kendileri için değil tabii, çoluk çocuklarının geleceği için...
    ytd..

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Hocam, şu yazınız akp'nin ülkeyi getirdiği halin özeti olmuş.. 80'lerde bulgar mezaliminden kaçanların çocukları, şimdilerde, haklı olarak, bulgaristan'a kapağı atmanın çarelerini arıyor.. çevremde de bulgar vatandaşlığı için başvuru yapmayı düşünen arkadaşlarım var.. kendileri için değil tabii, çoluk çocuklarının geleceği için...
    Bulgaristan vatandaşlığı sadece batı avrupaya kapak atmak için.!!
    Bulgaristanda yaşamak için kesinlikle degil.!!
    Bulgaristandaki gençlerin büyük çoğunluğu batıda çalışıyor.!!
    Bulgaristanda tarımdan başka iş yok.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Kredi kartına 750 TL'lik hizmet bedeli iptal edildi
    AK Parti kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, savunma sanayi fonuna kredi kartlarından katkı payı alınmasına ilişkin düzenleme iptal edildi.

Hani 2025 de tekrar görüşecektiniz...

Halk gerçek bir devrim yaptı.

1 milyon kişi limiti düşürünce bankaların götü tutuştu. Mc quin e dur dediler...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5. Haber kaynağı olarak Ak parti kaynakları deniliyor her yerde. Birisi çıkıp açıklamadan ben bunların hiç birşeyine güvenmem. Alınacak diye çıkıp açıklama yaptılar, alınmayacak diye de zahmet olmazsa çıksınlar ekrana...

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    doğrudur Komandante abi
    ytd..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,580
     Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Haber kaynağı olarak Ak parti kaynakları deniliyor her yerde. Birisi çıkıp açıklamadan ben bunların hiç birşeyine güvenmem. Alınacak diye çıkıp açıklama yaptılar, alınmayacak diye de zahmet olmazsa çıksınlar ekrana...
    Zaten yarıya indirdim limiti işbankasında 70 yaptım,zaten ihtiyacım yok,ama şekerbanktan 0.69 faizlen kredi almak için emekli maaşımı oraya taşımıştım,bana limit olarak 1.5.000 vermişti geçmişte,işbank bana vermedi o seviyede,çekmiye mecburdum çünkü yapılan dairelerimin çok masrafı vardı halada öyle ,iş 150.000 cıvarıydı,dahada artıralım diye bana teklif geliyordu olmaz işime yaramıyor derdim,şekerde ise resmen komedi,sanki elimdeki gayri menkulleri görmüyorlar,soduğumda biz ona bakmayız yani ne daireye ne bankadaki paraya emekli maaşlarına bakarlarmış,bide çok dürüstmüşlermiş ondanmış

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Şehirleri güzelmiş galiba. Yaşamak için iyi olabilir. TR ye de yakın olmak isteyen için.

Sayfa 678/998 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •