Sayfa 679/684 İlkİlk ... 179579629669677678679680681 ... SonSon
Arama sonucu : 5472 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

Hayırlı bayramlar herkese.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

2. Sn.Şirket yöneticisi
    yapay zeka alanında yaptıklarınızı yada yapacaklarınızla ilgili bir şeyler paylaşmanızde bir sakıncamı var.
    İlgili tüm şirketler paylaşıyor.

Bunların zihniyetini tekrardan hatırlatayım.

https://www.borsaningundemi.com/habe...arenasi-100034
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

4. Çok geriye gittin dostum ben o gün bugün hissediyim işte

Alıntı Originally Posted by NoNamee Yazıyı Oku
    Çok geriye gittin dostum ben o gün bugün hissediyim işte
    Can çıkarda huy çıkmazmış. Bunların zihniyet o zamandan bu zamana aynı.

6. Ne kadar zayıf bir hisse düşerken dört nala paldır küldür düşüyor çıkarken mehter takımı gibi..

7. Kafein yazılım , Redington Türkiye ile yazılım yapay zeka bulut sistemleri konusunda bir analaşma yapmış..Neden Arena olmasın.. bizede sıra gelecek..

Uzun bir aradan sonra tekrardan borsa yatırımına yönelelim dedik 6 aydır başımıza gelmeyen kalmadı. Büyük balığı yakaladığımı zannettim, aslında bence yakalamıştım da, ilk başlarda aksiyonu da çok iyiydi 15-20 kg net gelirdi. Fakat misina koptu. Misinanın kopma nedenlerinin başında şirket üst yöneticilerinin üç kağıtçı olması. İp misina, 50 kg çekeri var dediler, naylon çıktı, 15-20 kg lık balıkta koptu gitti. Sahtekarlar...

Sayfa 679/684 İlkİlk ... 179579629669677678679680681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •