Mart 31 diyordu kapta son tarih. Pazartesi haberi düşebilir. Gerçekleşirse bi tavan daha yapar mı ne dersiniz ?
Mart 31 diyordu kapta son tarih. Pazartesi haberi düşebilir. Gerçekleşirse bi tavan daha yapar mı ne dersiniz ?
Alanlar kim mesela denge yi Raci Şaşmaz aldı bunlarda meşhur mu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
alanlar kim acaba ne iş yaparlar
Hissede hareket yokken 1.30-1,40 arası kimse yazmazdı sürekli takip ederdim demekki baya bi ky hisseye giriş yapmış inş ters köşe yapmaz derken cuma baya bi verdi hisseyi düşükken alacaksın çıkışta satacaksın gidersede dönersede şansıma diyeceksin mesela ben 1,68 verdim kağıt 83 gördü ama bulaşmadım sonuç ortada 10bin lot vardı bekleyip dah yukarda verebilirdik ama kısmet
Tabi tavan oluyor diye beklesek aldığımız yere gelecekti
Borsada en tatlı para kazanılmış paradır
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Yapılan yatırım ve ekipmanı görünce ve %100 kapasite ile çalışan firmayı %50 daha kapasite artırılması, son günlerde bu tür ürünlerde ithalat yasağı ve teşvik gibi hedefleri düşündüğümde aklıma şu düşünce geliyor.: Bu şirketi büyüme potansiyelini çok iyi bilen birisi, fırsatı görünce bir şekilde borsa içinde ve dışında şirketin çoğunluk hisselerini kaptı...büyük ihtimalde şirketi çok iyi tanıyan ve içerden biri..........
Uzun vade sabredebilene prim yapma potansiyeli yüksek bir hisse. B grubuna geçmesi de muhtemel. Bekliyeyim görelim.
Yalnız şuda var al satçılara kâr şansı verip dökmede yapıyor olabilir biz şimdilik ne desek boş bu hafta neler olacak izleyip görelim
Elinde olana bol şans
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Yer İmleri