Sayfa 68/864 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 537 - 544 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

Karelcilere duyurulur 9 aylık bilanco ile ederi 12,6 TL
    En yüksek 12,25 TL görmüş

KLMSN ise ederini gormedi

2.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Akşama kadar değişmez ise takas İŞ yatırıma gitmiş. Tek kişi ya da fona aitse bu mal bildirim göndermesi lazım %5'i buldu dün aldıklarıyla.
    Öğleden sonra aktarırlar muhtemelen..
    ben yine yabancıya gideceğini düşünüyorum.

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Alan Enver Çevik. Kalkınmanın tahtasını yapan spek bizim kağıtta diye piyasada söylenti dolaşıyor. YTD..
    Mübarek kardeşler girdiyse çok can yakarlar. Galip'ten tehlikeli adamlar bunlar.

Klnma 90 Fk
    Bizi de 20 fk ya kadar biraksalar olmaz mi

5.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Mübarek kardeşler girdiyse çok can yakarlar. Galip'ten tehlikeli adamlar bunlar.
    İyi işte kardeş kardeşe götürsünler 30/40 liraya...
    herkes kazançlı çıkar..

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

6. Sevgili ortaklarım,

Keyifler nasıl

Maşallah diyelim senedimize.

Bir çok satan arkadaşımız oldu. Alanlarda oldu. Satanda haklıdır tutanda.. Herkese bol kazançlar olsun.

Senedimize gelirsek, 2.çeyrek sonuçlarında beklemiş olduğumuz hareketleri, 3 ay gecikme ile yaptı. Ama yaptı.

Bu fiyatlamalar özellikle 20 ye kadar oluşabilecek fiyatlamalar benim gözümde "eder" fiyatlamasıdır.

Bunun üstü olursa şayet, gelecek fiyatlaması olacaktır. Klimasanımız bunu hayli hayli hak etmektedir.

Nitekim, artan ihracat, kapasite arttırımı, iç pazar, sürekli talep bizim bilançolarımızı çok daha iyi noktalara taşıyacaktır diye umuyorum.

Tabi rakam olarak kimilerine göre çok riskli seviyelere geldik. Saygı duyuyorum.

Ancak rasyolara baktığımda eder rakamlara ulaşılmaya çalıştığını çok net görüyorum.

Başta dediğim gibi alanda satanda tutanda herkes haklı. Kısa vadede aşağı veya yukarı her şey mümkündür.

Herkesin gönlünce olsun inş.

Sevgiler..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Sevgili ortaklarım,

Keyifler nasıl

Maşallah diyelim senedimize.

Bir çok satan arkadaşımız oldu. Alanlarda oldu. Satanda haklıdır tutanda.. Herkese bol kazançlar olsun.

Senedimize gelirsek, 2.çeyrek sonuçlarında beklemiş olduğumuz hareketleri, 3 ay gecikme ile yaptı. Ama yaptı.

Bu fiyatlamalar özellikle 20 ye kadar oluşabilecek fiyatlamalar benim gözümde "eder" fiyatlamasıdır.

Bunun üstü olursa şayet, gelecek fiyatlaması olacaktır. Klimasanımız bunu hayli hayli hak etmektedir.

Nitekim, artan ihracat, kapasite arttırımı, iç pazar, sürekli talep bizim bilançolarımızı çok daha iyi noktalara taşıyacaktır diye umuyorum.

Tabi rakam olarak kimilerine göre çok riskli seviyelere geldik. Saygı duyuyorum.

Ancak rasyolara baktığımda eder rakamlara ulaşılmaya çalıştığını çok net görüyorum.

Başta dediğim gibi alanda satanda tutanda herkes haklı. Kısa vadede aşağı veya yukarı her şey mümkündür.

Herkesin gönlünce olsun inş.

Sevgiler..
    Sn kuzeys kapasite arttırımı özellikle 4.çeyrek için efsane bilanço getirecektir diye düşünüyorum bunun için beklenilir

Sn. Rialto giden mi var?

Sayfa 68/864 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •