okadar işlem oldu hala bana mal gelmedi dün 18,15de alım girdim halbuki..kapanışa doğru endexte satış beklıorum yine gelmesse hisse çökecek diye hergün burda arıza yapanlara akşam bi çift acı sözüm olacak![]()
Aksam 18:10:01 de botlar tarafindan verilen emirlerin onune manuel olarak gecemezsiniz.
Bu emirleri verenler ky nin elindeki 298 lotlari topluyor. Canlari istediginde kalan emirleri iptal edip ellerindeki lotlari tabandan satisa yazarlar ve alim icin sirada bekleyenlere verirler mali.
Sistem biyle isler. Yani siz alim yapabiliyorsaniz hisse cozulmustur [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

hocam burda bu arza girilmez, bu şirket çok kötü bla, bla bla diyenler, ben arza girmem küçük yatırımcı batacak diyip sonra bende girdim arza diyenler gördük. birde 2. günden hemen çökecek ağlarsınız satın diyenler çok oldu. ben ilk kez bu kadar karaktersizi bu forumda gördüm. 2 den 50 ye gitmiş rtlab la kıyaslayıp hemen çökecek diyenlerin amaçları neydi merak ediyorum. 3 kuruş kazanmak için bu kadar ..ne lik yapanlara diyecek söz yok çünkü.

İki gün önce alanalarin bir kısmı bugün sattı...kar cebe dedi...alanalarin maliyeti yukarıda....kalanalri ky satisi
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sabah nasıl alabildiniz..saat kaç gibi verdiniz emiri acaba ?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri