Sayfa 68/132 İlkİlk ... 1858666768697078118 ... SonSon
Arama sonucu : 1052 madde; 537 - 544 arası.

Konu: TEZOL - Europap Tezol Kağıt Sanayi A.Ş.

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    TEZOL zamanı artık geldi diye düşünüyorum.

Eylül ekim gibi yeni fabrika ile kapasite %50 artacak.
    Ben halka arzda hisselerin çok dağıtılldığını, spekülatörlerin bugüne kadar sabırla hisse topladıklarına inanıyorum.
    Bence hisse fiyatında asıl çıkış 2002 ağustosta başlayacak, yılın sonunda ivmelenecek. USD bazında zirveler 2023 ilk çeyrek bilanço ile görülecektir.

Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece tahminden ibaret şahsi görüşlerimdir.
    Bu strateji hemen hemen hiç yanılmaz.

Finansal yapısı sağlam, İhracat yapan, kârlı, sektör içerisinde FK sı düşük, satışlar her çeyrek artan, 3-6 ay içerisinde kayda değer kapasite artırım yatırımı bitecek şirketi al 3-6 ay sabırla bekle ...

Bazen sosyal medyada görüyorum, Endeks yüzde 1-2 artı, TeZOL eksi kapattı diye kızıp satanları görüyorum.
    Diyorum ki; - Yine sabırsızlar sabırlıları fonlamaya devam ediyorlar. Hiç şaşmaz

2. Hocam bu haberlerden daha cok duyacagiz hem de her sektörden bu kışı bizim firmalar fırsata çevirip avrupaya ihracatını artırabilirler benim tahminim bu yönde.

3. https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...AvmI5QvXw&s=19

M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Temettü Bükücü Yazıyı Oku
    Hocam bu haberlerden daha cok duyacagiz hem de her sektörden bu kışı bizim firmalar fırsata çevirip avrupaya ihracatını artırabilirler benim tahminim bu yönde.
    Genel olarak kağıt fiyatalrını yükseltecek gelişmeler bunlar.
    İç piyasada fiyatlar hafif geri çekilmiş görülse de tekrar yükseleceğine dair önemli işaretler bunlar.

Bakalım, mayısta kaç kişi kalacağız burada.

6.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Bakalım, mayısta kaç kişi kalacağız burada.
    Hocam sirketin kârları böyle devam ederse ve patron kar dağıtım politikasına Uydugu sürece ben burdayım. Satmak değil eklemelere devam ediyorum.

+1 olarak Mayıs'a kadar buradayız.

Sayfa 68/132 İlkİlk ... 1858666768697078118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •