Cigulinin ölümü
Merhum Sakıp Sabancı alelade bi konuya
Buna Ciguli güler dedi idi
Ciguli alındı tabi, küplere binip karşılık verince
İşini kestiler tabi
Buranın dinamiklerini anlamamıştı o malesef roman vatandaşımız mekanı cennet ola bay ciguli
Cigulinin ölümü
Merhum Sakıp Sabancı alelade bi konuya
Buna Ciguli güler dedi idi
Ciguli alındı tabi, küplere binip karşılık verince
İşini kestiler tabi
Buranın dinamiklerini anlamamıştı o malesef roman vatandaşımız mekanı cennet ola bay ciguli
@erefefik
Aslan Amca
@aslanamca2021
·
5s
Derinliğe ait olmayan sığlığa ait olur. İnsan işte bu nedenle hep mutsuz ve hep hastadır.
@erefefik
İran Dışişleri Bakanı Hossein Amir Abdollahian'ın COVID-19 testi pozitif çıktı.
Reuters
@erefefik
https://www.superhaber.tv/chpli-aytu...r-haber-364168
CHP'li Aytuğ Atıcı: İYİ Parti ile CHP’nin oyları cumhurbaşkanlığı almaya yetmiyor
Millet İttifakı'nda adaylık bilmecesi devam ederken CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Millet İttifakı'nın HDP'ye muhtaç olduğunu itiraf eden Atıcı, "İYİ Parti ile CHP’nin oyları cumhurbaşkanlığı almaya yetmiyor" dedi.Atıcı, "İttifakların ne olacağı belli olmaz" derken, "İYİ Parti yarın ayrılabilir, hakkıdır, biz ayrılabiliriz İYİ Parti’den, hakkımızdır. HDP destekler, desteklemez hakkıdır. Yani HDP seçmeninin ve İYİ Parti seçmeninin desteklemediği bir ittifakta da biz ancak muhalefette kalırız" diye belirtti.)))))))))))))))))))))
@erefefik
Ulmaz abi ulmaz... Tip 2 diyabette ekmek, pilav, şeker, datluyu keseceksin. Yediklerinin %60'ı zebze olacak. Meyvede de fruktoz ve glikoz var. Günde 1 elma, diğer gün sadece 1 portakal.Yeni Şafak
@yenisafak
·
1 sa
Bursa'da fırıncılar, şeker hastalarının talebi üzerine zerdeçallı ekmek üretti.
İlaca falan gerek yok. Şeker normale geliyor. Tabii günde 10 bin adım atmayı unutmuyoruz.
@erefefik
https://www.krttv.com.tr/gundem/70-i...ok-h98865.html
Ankete göre;
AKP yüzde 30, CHP yüzde 22, HDP yüzde 8.5, MHP yüzde 7.5, İYİ Parti yüzde 13.8, DEVA Partisi yüzde 2.6, Gelecek Parti yüzde 2.5 oranına ulaştı.
@erefefik
Hey yawrım heeyyy...Tayyip Ağam geldikten sonra her alanda bolluk bereket be ya...TÜRKİYE ''RÜZGAR''I ARKASINA ALDI
Yenilenebilir enerji kapasitesini artıran Türkiye, 25 Ekim'de rüzgarda üretim rekoru kırarak bir günlük elektrik üretiminin beşte birini rüzgardan karşıladı.
@erefefik
Yer İmleri