Sayfa 68/166 İlkİlk ... 1858666768697078118 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Foreks Viop ve Mutluluk

1. Hareketli ortalamalardaki gün sayıları nereden geliyor acaba?
    Yani neden 21 üssel de 26 üssel değil ?

GÜN graf. te Dünya'da teknik analistlerinin takip ettiği 14 - 21 - 50 - 100 ve 200 SMA EMA dır.
    Dolayısı ile genel çoğunluk tarafından kabul gördüklerinden, Stop Loss veya yeniden maliyetlenme noktalarıdır.
    Arz/Talep ilişkisi ile bu noktalar tetik görevi görür.

2. Bir haftayı tamamladık baktığımızda AYI tuzağı mı yoksa onay için gereklimi bunu anlayabilmemiz için gelecek haftanın ilk iki işilem gününe odaklanmalıyız ....

neden 5.000 önemli neden 5.000 direnç? Kanalın en üst seviyesine geldiği için.

3. xu100 trendin içine döndüğü yönde görüşler mevcut ben emin değilim, bende ki görünüm ortalama üstüne çıkamamış çekince 5000 üstünde kapatması olumlu ancak önümüzde eski zirvemiz var onu geçip üstünde kalmamız şart kaldığından emin olursak ver elini FİBONACCİ hedeflerine.

4. Bist100 Pembe ile işaretli bölgeyi görebilirsek tehlike geçti deriz.

Altında düşüş onayı gibi görünüyor.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

Altında düşüş onayı gibi görünüyor.
    Altın düşmemeli. Çevremdeki herkese altın aldırdım

Gösterdiğiniz grafikte .... Yeşil Trendline 'ı fiyatın kırmış olması zaten ALICILARIN daha dominant olduğunu gösteriyor (bence)...

Ve Kırmızı Trendline bu durumda ikincil etkiye sahip olmuyor mu? Mum dizilişlerine bakılacak olursa da bariz ALIM meyli var..

Demem o ki... "her an aşağıya dönebilir" yaklaşımı biraz yorucu. Alt zaman dilimlerinde ALIM şansları kovalamak halen daha mantıklı geliyor bana...

Laf aramızda "overbought" ve "oversold" yaklaşımından çok canım yandı. Oyüzden böyle düşünüyorum belki de...

Analiziniz için teşekkürler, Saygılar

Bu arada bu başlığı yeni gördüm. Dore açmış hem de. Klipli şarkılı falan...Güzel olmuş
    Son düzenleme : selym; 11-12-2022 saat: 14:24. Sebep: dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    GBPUSD - Tıpkı altında olduğu gibi bu paritede de BOĞA baskısının olduğunu düşünüyorum. Makul olduğunu düşündüğüm bir riskle ALIM yaptım.

Stop olmam durumunda beklemeye geçeceğim.

Saygılar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

7. XU100 15 DK TREND ÇALIŞMASI

Sayfa 68/166 İlkİlk ... 1858666768697078118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •