Sayfa 68/246 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 537 - 544 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Gününüz güzel geçsin.. Masmavi kalpler..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Gününüz güzel geçsin.. Masmavi kalpler..
    Yeni geldim sayılır eve, antrenmandan sonra bizimkiler çay yaptı. Patlayana kadar içtim. Çayı öyle çok seviyorum ki anlatamam... Hele yorgunken!!! Eve gelip günlük gerekenleri hallettikten sonra bilgisayarı açtım. Kablonet arızası varmış. Gece 2.30'a kadar internet olmayacakmış.

Mavi kalp olmaz ki 🙂. Çok şükür ki yok! Siz dun gelmeyince, hasta oldunuz diye düşündüm. Bu ara herkes ağır grip falan oluyor. Olduysaniz da gecmis olsun. Dun bir video izledim, vucudu kasıtlı olarak soğuğa maruz bırakmanın faydalarindan bahsediyordu. Kisa süreli ve kasıtlı olarak soğuğa maruz bırakılan insan vücudunda ciddi hormonal değişiklikler oluyormuş. Bir an önce o zor şarttan kurtulmak isteyen insan vücudu normaldekine kıyasla turbo moduna geçiyormuş. Hatta o zorluk atlatılınca ciddi miktarda dopamin salgılanıp mutlu oluyormuşuz. Bahsedilen bu soğuğa maruz bırakma olayının haftada maksimum 7 dakika olacak şekilde olması gerekiyormuş. Falan filan... Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim

Haliyle telefondan takip ediyorum.

GBPJPY işlemlerim stoplandı. Bir tanesinin stopu zaten karlı kapanacak şekilde ayarlanmıştı. Diğerinde de 50 PIP zarar yazdı.

Bekleyen satış emrim devreye girdi. Şu an hala onun kara geçmesini bekliyorum. Ne yalan söyleyeyim gönlüm ALIMDAN yana.

160.868 gecilmedikce satış tarafinda olacam.

Selamlar

Ben geldim

Selim bey dün akşam yorgundum ve birkaç arkadaşımla hem telden hem whats up tan sohbetim oldu buraya yazamadim..

Teşekkür ederim beni merak ettiğiniz icin

Ben vücuduma soğuk şok yaşatamam.. Hayatta en nefret ettiğim his üşümek hissi.. Ve ben çok üşüyen bir insanım. Yaz kış.. Gündüz degil de daha çok geceleri.. Mesela şu an bile üşüyorum. Kat kat giyindim, kalorifer sonuna kadar açık.. Ama üşüyorum

Kansızlıkda yok..

Yazın mesela gece uyurken asla shortla yatmam. Hep pijama, çorap ve üste sweatshirt.. Allah korusun gece uyanıpta usursem ölümden beter duygular hissediyorum..

Değişığim

Yazicam yine bir arkadaşla görüşmem lazim

Maaşına istediği zammi alamamış çok dertli.. Azcık dinleyim deşarj olsun

Herkese iyi geceler

Sayfa 68/246 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz