Sayfa 68/96 İlkİlk ... 1858666768697078 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 537 - 544 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1. Post

Bende alalı yaklaşık 1 buçuk sene olan 115 maliyetli Tüpraşlarımı hem ülkeme hem şirketime olan güvenimden dolayı elimde tutuyorum. 1025 lot ile üzerlerine her ay eklemeye devam ediyorum. Tabi geçen süre zarfında 80 den aldıklarımda oldu,180 liradan sepetime tüpraş attıklarımda. Hesabı açtıktan sonra ki ilk yorumumu atıyorum. Al-Sat yapanlardan kazananlar olmadı mı ? Tabi ki oldu ancak eğer saatlerce bilgisayar önünde sistem başında grafiklerle geçirecek vaktiniz yok ise düşüşlerde biraz taşıma maliyetim olur ama kopup gitmelerde içeride olurum diyorsanız güvendiğiniz ülkemizin güzide şirket yada şirketlerine fiyat üzerinde konsolide olmadan her ay düzenli alım yapılması tarafındayım. Kim bilir finansal özgürlük serüveninin mühendisi 5 yıl biriktirilen şirketler olabilir. sonuçta yaşım 25:D
    Yazdıklarım tamamıyla kendi kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Yatırımcıozi Yazıyı Oku
    Bende alalı yaklaşık 1 buçuk sene olan 115 maliyetli Tüpraşlarımı hem ülkeme hem şirketime olan güvenimden dolayı elimde tutuyorum. 1025 lot ile üzerlerine her ay eklemeye devam ediyorum. Tabi geçen süre zarfında 80 den aldıklarımda oldu,180 liradan sepetime tüpraş attıklarımda. Hesabı açtıktan sonra ki ilk yorumumu atıyorum. Al-Sat yapanlardan kazananlar olmadı mı ? Tabi ki oldu ancak eğer saatlerce bilgisayar önünde sistem başında grafiklerle geçirecek vaktiniz yok ise düşüşlerde biraz taşıma maliyetim olur ama kopup gitmelerde içeride olurum diyorsanız güvendiğiniz ülkemizin güzide şirket yada şirketlerine fiyat üzerinde konsolide olmadan her ay düzenli alım yapılması tarafındayım. Kim bilir finansal özgürlük serüveninin mühendisi 5 yıl biriktirilen şirketler olabilir. sonuçta yaşım 25:D
    Yazdıklarım tamamıyla kendi kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

selam,

sayın ozi, maşallah!!!

yaşınız çok genç!! ben o yaşta sürekli grup manipülatif kumar asansör hissesi arıyordum.

gözaltı pazarı vardı şimdinin yakın izleme falan diyorlar.

zaybaba ile forum okuyor, bu forda tüpraşa yatırım yapanlar mal harbiden, hepsi gerizzekalı, PD hayvan gibi olmuş hala tüpraş alan var falan deyip alay ediyordum.

çünkü bilmem ne ...MYZYO (mustafa yılmaz yat ortaklığı %500 kazandırmış yok refrakter bilmem ne yok abana bilmem ne acaip gitmiş.... sonra bunların çoğunun tahtası kapandı.

kumar hisseler bir bir döküldü. sermayesi iyi düzenli temettü veren sektöründe öncü şirketler hep kazandırdılar.

kriz deprem darbe vs ne olmussa iki yıla eskisini de geçtiler.

bir kardeşin olarak görür ve eğer dikkat edersen, sürekli aynı şirketi borç öder gibi 4-5 sene al. ama hep al. çok çıktı diye almamazlık etme, overall değil lot hesabı yap.

mesela hedefin olsun. 50 bin tüpraş gibi. 20 yılda 50 bin. gibi ya da 10 yılda 20 bin lot gibi.
    bu seni 5 sene içinde acayip yerlere getirir.

ben gibi araba alacam boz ev alacam boz gibi yapma.

yolun açık sabrın bol kazancın çok olsun.

selamlar saygılar........

acemi abin......

3. bütün göstergeler yukarı veriyor..golden cross dediğimiz 50 gün ho,200 gün ho ile yukarı kesmek üzere temas halinde..değip yukarı çıkması bile epey gaz verir..formasyon flama..hedefi belli..trend temelli fibo oturuyor...savaş çıkması,tabii afet,suikast beni ilgilendirmez..bu yukarı gidiyor..kademelerde orda yazılı Bozoklu kardeş...eylül kritik ay..bu ay para kazanırız inşaallah..

4. 159 a tekrar değermi sayın gürsel bey kardeşim. 5000 lotluk bir alım için bekliyorum? YAZARSAN SEVİNİRİM.eline emeğine sağlık değerli dost sağol varol.

5. Bir süredir uzaklarda yoğun bir koşturma içinde olduğum için durumlara pek bakamadım, bugün biraz bakayım dedim de rafinaj tarafında küreselde işler berbat ötesine çok hızlı geçiş yapmış. Akdeniz marjları freni patlamış kamyon gibi düşüşüne devam ediyor ve varil başı 10$ altına düşmüş durumda. Amerikada işler iyi değil, sonucu olarak petrol fena bir düşüş yaşayacak görünüyor. Bu da marjları öngörülerden çok daha hızlı düşürebilir. Benim motivasyonum rafinaj tarafı olmadığı vadem de çok çok uzun olduğu için hiç önem vermiyorum ama vadesi kısa-orta olanlar çok ani gelen bu ters rüzgara dikkat etseler iyi olur. Vaziyetler rafinaj tarafında tüm beklenti ve öngörüler dışında S.O.S veriyor. DİKKAT !

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

6. 159 a gelmesi için %7,36 daha düşmesi gerekir bugün kü kapanışdan sonra..şimdi Serkalgo da böyle yazınca piyasa bunu önceden haber alıp fiyatlar..bugünkü düşüş son yükselişin düzeltmesi..o baz değil..aslolan bilanço yu önceden haber alanların blok halinde vermeye başlaması..149 ve 137 destek olur o zaman.şimdi bu ay temettü de var,11 tl fiyattan da düşecek..zor denklem..
    5000 lot 850 bin eder..50 000 tl temettü alıp onu da tuprs a koysan maliyet düşer de değer mi?
    Bozoklu kardeşim,
    850 bin boşta para varsa onunla başka kağıt alıp aldığın karları 0 maliyet yine tuprs a eklemek bence en mantıklısı..tuprs ağır gemi..içindeki destek dirençlerden alacağın para da gir çıkla çok yüksek olmaz...
    yabancı sermayesi ortaklığı %70 ve üstü olan 6-7 şirket var..onları bir incele..getirileri bizim hantal tuprs dan daha yüksek..

7. çok teşekkür ederim gürsel bey kardeşim sağolasın.

8.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Bir süredir uzaklarda yoğun bir koşturma içinde olduğum için durumlara pek bakamadım, bugün biraz bakayım dedim de rafinaj tarafında küreselde işler berbat ötesine çok hızlı geçiş yapmış. Akdeniz marjları freni patlamış kamyon gibi düşüşüne devam ediyor ve varil başı 10$ altına düşmüş durumda. Amerikada işler iyi değil, sonucu olarak petrol fena bir düşüş yaşayacak görünüyor. Bu da marjları öngörülerden çok daha hızlı düşürebilir. Benim motivasyonum rafinaj tarafı olmadığı vadem de çok çok uzun olduğu için hiç önem vermiyorum ama vadesi kısa-orta olanlar çok ani gelen bu ters rüzgara dikkat etseler iyi olur. Vaziyetler rafinaj tarafında tüm beklenti ve öngörüler dışında S.O.S veriyor. DİKKAT !

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Arkadaşın söylediğiyle ilgili bu veriye denk geldim. Bi göz atarsınız.
    https://x.com/Barisikmurat/status/1830537354387333616

Sayfa 68/96 İlkİlk ... 1858666768697078 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •