Sayfa 68/409 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 3269 madde; 537 - 544 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

1. Attila doğudan'ın birkaç röportajını izledim , edindiğim izlenim kalite ve prestije çok önem veren biri olduğu , bu sebeple ne olursa olsun Do&Co' nun 3.havalimanında bulunacağını düşünüyorum.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    Attila doğudan'ın birkaç röportajını izledim , edindiğim izlenim kalite ve prestije çok önem veren biri olduğu , bu sebeple ne olursa olsun Do&Co' nun 3.havalimanında bulunacağını düşünüyorum.
    Her ne olursa olsun yeni havalimanında bulunacagını bende düşünüyorum ama sadece busıness class bölümüyle .....
    Göz olanı akıl olacagı görür..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    hiçbir haber olmadan paraşütsüz düşmesi anlamsız..sonuçta temeli olan bir şirket...
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Alıntı Originally Posted by AUDİ+ Yazıyı Oku
    Her ne olursa olsun yeni havalimanında bulunacagını bende düşünüyorum ama sadece busıness class bölümüyle .....
    sizin tahmininiz nedir hisse ile ilgili olarak kısa ,orta ve uzun vadede?

Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    sizin tahmininiz nedir hisse ile ilgili olarak kısa ,orta ve uzun vadede?
    Ben daha evvel yazmıştım zaten patron,un thy ile olan anlaşmanın 2018,in sonunda son bulacagı sadece business class,a hizmet verecegi haberiyle hissenin sert düşmesini engellemek adına gk da aldıgı hisse geri alımını başlatarak tampon yapmayı düşündügüdür...Hisse fiyatı olarak ise hisse 15 temmuz olaylarında bıraktıgı boşlugu tam 8 ay sonra doldurmuştu şimdi avusturya grafiginde 60 euro,larda(burada 250 civarı) bir boşluk söz konusu bu patronun alımı başlatmasıyla kısa süredede doldurabilir uzun vadede sürebilir....
    Göz olanı akıl olacagı görür..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    DOCO - Vienna (Son 3 yılın en sert düşüşü oldu)

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    DOCO - Vienna (Son 3 yılın en sert düşüşü oldu)

bu fıyat kaca gelıyor daha da dusecek mı bu hısse almayı dusunuyorum dogrusu. ytd

8. 182 lerden ben de daldım.Her 10 TL düşüşte arttırmalı kademeli alım yapmayı düşünüyorum.En alt limitim 130 TL.Yaklaşık 235 bin TL ayırdım.Şuandaki alımım sadece 15 bin.Tabi ben uzun vade düşünüyorum...Ytd...

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 68/409 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •