Sayfa 680/1223 ÝlkÝlk ... 1805806306706786796806816826907307801180 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,433 - 5,440 arasý.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alýntý Originally Posted by viper Yazýyý Oku
    Piyasa fitc kararýný keyfi ne þekil isterse o þekil deðerlendirir

Tamamiyle pozisyonlarý doðrultusunda hareket eder

Bunlara kafaya takmak yerine

Spot u açýp grafiklere baktýðýnýzda yabancinin nasýl ÝSLEM HACMÝ yaratarak týrnak içinde " topukladigini (SOZDE) " görürsünüz.

Evet zaten bu iþten parayý kaldýran yabancý zaten keriz di yaaaaa

Beklediiiiii beklediiiiii beklediiiiii

Veeee

BIST 90 in Altýna inip dolar 5 e dayaninca kaçasi geldi

Öyle mi

Böyle kamyonu dayadý biste mallarý boþalttý ve yeni gelin tarraga sarýlýr gibi dolara 5 e yaklaþýrken atladý öyle mi

Beni bu masala kimse inandýramaz çünkü bu masal bistin tarihi boyunca anlatýldý ve sonunda hep güççük yatýrýmcý kaybetti

Bu iþler takastan anlasilsaydi ohooooo

Takaslar kimbilir kaç takla atiyordur

Yatýrým tavsiyesi deðildir bunlar ancak

Kötü otturecekler yukarýya bana kalýrsa

Ha turþu kurarlar mi bir süre

Bence evet , þimdiye kadar tursu kurmadan gitmemisler

Ama bu da küçük yatýrýmcýnýn iþine gelen bir þey bana kalýrsa

Bende kurarim turþuyu

Bilmem anlatabildim mi

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayatta takasa bakmam. Oradan kim almýþ kim vermiþ anlamak mümkün olmadýðý gibi, ne yabancýnýn alýþta gözükmesi yükseliþ olacaðý, ne yabancýnýn satýþta gözükmesi düþüþ olacaðý anlamýna gelir.

Ama yaþýnýz kaç bilmiyorum ama siz de yeterince tecrübeli deðilsiniz. Spotta birkaç tür yabancý yatýrýmcý vardýr. Bazýlarý Buffet gibi gerçekten çok uzun vadecidir. Borsalar her zaman Buffet gibilerinin satýþlarý ile gerçek düþüþler yaþarlar. Ve Buffet gibi uzun vadeli yatýrýmcýlarýn tek bir tanesi bile asla tepelerden alým yapmazlar. Tepe noktalarýndan alýp satanlar gerçek anlamý ile kumarcýlardýr. Tepe noktalarýndan düþüþü de bu kumarcýlar baþlatýr. Çünkü bakarlar ki aldýklarýný alacak baþka kimseler gelmiyor, bulduðu adamlara satmaya baþlarlar. Ve unutmayýn ki Buffet gibi adamlar satýþa geçmek için borsadaki fiyatlardan çok, ekonomide bir bozulma olup olmayacaðýný görmeye çalýþýrlar. Çünkü ekonomi iyi gittiði sürece yükseliþ devam eder. Bunlar aklýnýzýn bir köþesinde kalsýn.

"Bu fiyatlardan satmazlar" tezinin ise, bana göre tamamen yanlýþ. Kimin hangi fiyattan aldýðýný, ne düþünüp ne öngörerek sattýðýný asla bilemezsiniz. Bu mümkün deðildir. Belki de birileri 2000'li yýllardan alýp tuttuðu hisseleri satýyordur. Nereden bilebilirsiniz? Tekrar ediyorum: Kim hangi fiyattan almýþtýr, neden ve gelecek için ne öngörerek satmaktadýr, asla bilemezsiniz.

Ve en önemlisi, kimse tepe noktalarýndan yüklü mal çýkamaz, satamaz. Çünkü büyük mal satacaklar satmaya baþladýðýnda, bugünkü gibi borsa ciddi þekilde geriler.

Kýsa vadeli alýcý ve satýcýlarý, kumarcýlarý bir kenara býrakarak esas düþünmeye baþlamanýz gereken tek bir þey var aslýnda: Kim neden gelip alsýn? Siz ekonominizin durumundan, vatandaþýn borçluluðundan, þirketlerin borçlarýndan, borç yapýlandýrmalarýndan bihaber misiniz yoksa? Hadi onu da býrakalým, en son nokta oalrak bu sene sonunda AMB'nin ve BOJ'un da tahvil alýmlarý kesin bitecek ve onlar da faiz artýþlarýna baþlayacaklar... Hangi para gelecek artýk? Boþuna mý yükseliyor dolar ve euro?.. Bitti, anlýyor musunuz, bitti.

2. eyyy fitch sýkýyosa daha da düþür notu
    düþersen ne deðiþecek düþürmesen ne yazacak
    sanki biz her gün bolluk içinde yaþýyoruz da paralarý leylaya bas basýyoruz da sen mi bozacan bunu
    yaz la ne yazarsan yaz ama bence biþe yazamayacan

3.  Alýntý Originally Posted by Loser Yazýyý Oku
    Hayatta takasa bakmam. Oradan kim almýþ kim vermiþ anlamak mümkün olmadýðý gibi, ne yabancýnýn alýþta gözükmesi yükseliþ olacaðý, ne yabancýnýn satýþta gözükmesi düþüþ olacaðý anlamýna gelir.

Ama yaþýnýz kaç bilmiyorum ama siz de yeterince tecrübeli deðilsiniz. Spotta birkaç tür yabancý yatýrýmcý vardýr. Bazýlarý Buffet gibi gerçekten çok uzun vadecidir. Borsalar her zaman Buffet gibilerinin satýþlarý ile gerçek düþüþler yaþarlar. Ve Buffet gibi uzun vadeli yatýrýmcýlarýn tek bir tanesi bile asla tepelerden alým yapmazlar. Tepe noktalarýndan alýp satanlar gerçek anlamý ile kumarcýlardýr. Tepe noktalarýndan düþüþü de bu kumarcýlar baþlatýr. Çünkü bakarlar ki aldýklarýný alacak baþka kimseler gelmiyor, bulduðu adamlara satmaya baþlarlar. Ve unutmayýn ki Buffet gibi adamlar satýþa geçmek için borsadaki fiyatlardan çok, ekonomide bir bozulma olup olmayacaðýný görmeye çalýþýrlar. Çünkü ekonomi iyi gittiði sürece yükseliþ devam eder. Bunlar aklýnýzýn bir köþesinde kalsýn.

"Bu fiyatlardan satmazlar" tezinin ise, bana göre tamamen yanlýþ. Kimin hangi fiyattan aldýðýný, ne düþünüp ne öngörerek sattýðýný asla bilemezsiniz. Bu mümkün deðildir. Belki de birileri 2000'li yýllardan alýp tuttuðu hisseleri satýyordur. Nereden bilebilirsiniz? Tekrar ediyorum: Kim hangi fiyattan almýþtýr, neden ve gelecek için ne öngörerek satmaktadýr, asla bilemezsiniz.

Ve en önemlisi, kimse tepe noktalarýndan yüklü mal çýkamaz, satamaz. Çünkü büyük mal satacaklar satmaya baþladýðýnda, bugünkü gibi borsa ciddi þekilde geriler.

Kýsa vadeli alýcý ve satýcýlarý, kumarcýlarý bir kenara býrakarak esas düþünmeye baþlamanýz gereken tek bir þey var aslýnda: Kim neden gelip alsýn? Siz ekonominizin durumundan, vatandaþýn borçluluðundan, þirketlerin borçlarýndan, borç yapýlandýrmalarýndan bihaber misiniz yoksa? Hadi onu da býrakalým, en son nokta oalrak bu sene sonunda AMB'nin ve BOJ'un da tahvil alýmlarý kesin bitecek ve onlar da faiz artýþlarýna baþlayacaklar... Hangi para gelecek artýk? Boþuna mý yükseliyor dolar ve euro?.. Bitti, anlýyor musunuz, bitti.
    Bittiyse

sen de ne yapman gerektiðini dusunuyorsan onu yap

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

not indirimi yok sadece görünüm deðiþir zaten notumuz çöp neredeyse yatýrým ypýlamaz
    bir halt olacaðý yok.

5.  Alýntý Originally Posted by ABKA Yazýyý Oku
    mavi destek haftalýktý,þimdi artýk gündemden düþtü...hafta bitti...

peki ne zamana kadar LONGGGGGGGG?..AÞAÐIDA 15 DAKLIKTA SAT OKU GÖRÜRSEM FLAT....YOKSA BEKLERÝM..

BU ARADA nerede o cengolar...111.000 de buyrun poz. ifade edin dedim...týk yokkkkkkkkkkkk..ama pozda yanýlýnca hemen laf atmaya baþlarlar...
    Kardaþ tebrikler.

Boþver onlarý. Paralarý al yeter onlerýn züðürt gibi gezsinler.

Ýtibar veremiyorum gez dolaþ diyor.

6. Fitch düþürdü - Notu BB'ye indirdi görünümü de negatife aldý

The rating committee discussed the following key issues:The economic policy agenda of the Turkish administration post elections, including President Erdogan’s views on interest rates, inflation and fiscal policy; the new minister of finance and key economic advisors; the outlook for structural reforms to address the current account and growth; central bank independence and the MPC’s policy reaction function. Macroeconomic outlook and risks: the outlook for GDP growth in 2018 and 2019, risk of a hard landing and medium-term growth potential.External finances: risk of an external financing crisis, outlook for the exchange rate and interest rates; gross and net FX reserves; likelihood of CBRT FX intervention; the extent of and vulnerabilities from FC exposures across sectors of the economy. Public finances: trends in expenditure, revenues and the budget deficit; key fiscal policy measures; the use of PPPs and risks related to contingent liabilities; the potential for fiscal stimulus ahead of local elections in March; the sensitivity of the public finances to an economic slowdown. Banking sector: the RWN recently assigned to Fitch-rated banks; trends in profitability, capital, liquidity and asset quality; access to and cost of funding on FC and TRY liabilities; the impact of TRY depreciation; outlook for and impact of corporate debt restructurings; regulatory forbearance; and role of state-owned banks. The potential for heterodox policy actions such as price or capital controls.Political and social risks, including the impact of the change to an executive presidency, the likelihood of a further erosion of standards of governance, the impact of the MHP on foreign policy and geo-political risks. The relative strength of the public and external finances and the notching between the LT FC and LC IDRs. Credit strengths and weaknesses, and rating peer comparisons. Potential rating actions, drivers, sensitivities and assumptions. The main opinions and conclusions of the committee are recorded in the RAC.
    Never test the depth of river with both the feet!
    W.B.

Bu kötü oldu.
    Yeni trend baþlar..dolarda..

SM-A800I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Spk'nin yeni kararýný kendi kendine yorumlayamayan kiþilere borsayý býrakmalarýný tavsiye ediyorum. Yanlýþ yorumlayanlara zaten tavsiyeye gerek yok.

Sayfa 680/1223 ÝlkÝlk ... 1805806306706786796806816826907307801180 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •