Sayfa 680/1006 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

Garanti 32 gün 14 1mio+
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

2.  Alıntı Originally Posted by asman35 Yazıyı Oku
    Normal alınıyor. 16,5 mevduat karşılığı 14,76,ancak bu oran 113 gün sonu bileşik faize denk geliyor. Çünkü bu faizde faizin faizi yok. Aslında günlüğe vurunca verdiği basit faiz günlükte gidilirse 14,06 gibi bir rakam olur. Aynı şartlarda marifetli de 499.999 TL için faiz 14 olmasına rağmen günlük bileşiği yıllıkta 14,91 gibi rakamlara gelmekte. Şimdi bu uyarı dikkatli olanları sanırım uyandıracaktır. Örneğin gene Burgan Dijital in günlük faizi 13,25 olmasına rağmen bileşiği yıllıkta 14,16 gibi bir oran olmaktadır. Ayrıca aktif yatırım bankası olmadığından 200 bin TL lik devlet garantisinden de mahrum.

BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İyi de bonoyu da günlük alıp satabilirsiniz.

3. bono alışını 3. deneyişimde başarabildim

4. ING bu ay kart ile 5.000 TL harcarsam ancak önümüzdeki ay hoşgeldinden faydalanabilirsin diye bildirim gönderdi. O da 1 ay, hanıma açtığım hesaba gönderdim paranın çoğunu bende. Fiba hiç sallamadı yalnız beni ona uyuz oldum, TEB'de sağolsun 2 aydır hesap açacak şubeye gitseydim keşke.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Dertleri yumurta fiyatlarında olduğu gibi ülkeye döviz girişini tek yol olarak ihracata bağlamış olabilir.
    Tabii bir de yüksek kur ile cep telefonu, araba gibi tüketimi azaltma çabaları...
    Hedefleri yüksek kur ile Cari açığı azaltmaya çalışmak gibi geldi bana.
    Bu durumun geçici olduğu ve corona sonrası işlerin düzelme umudu var Bakanda...
    Aktifin bono faizinin vadesini 3-4 ayda tutması biraz ipucu veriyor.
    Ancak işler düşündükleri gibi olur mu, bilemem...
    İşte vatandaş da sizin daha önceki öngörüleriniz çöktüğünden sizin politikalarınaza güvenmiyorum ve kendini dolarda güvende hissediyorum diyor.
    Ne kadar fakirleşildiği yabancı ülkelerdeki dandik evlerin 300-500-800 bin doların TL ye çevirldiğinde görülüyor.
    O nedenle insanlar, servetlerini kaybetmelerinin paniğini yaşarken hükmetten gelen rekabetçi kur söylemleri dolarlarınızı satmayın mesajı gibi gelmiyor mu?
    Acaba diyorum dolar kurunu sebest bırakarak bir noktada dengeye oturması mı hedefleniyor. Bu arada tabii ki enflasyon artacak. girdiler pahalaşacak. Ve dolar tl karşısında değer kazandığı için dolar girişleri olacak; ve ithalat azalırken ihracat artacak. Turim gelirleri artacak v.s böyle bir strateji olabilir mi? Bu ay yapılacak toplantıda artış bekleniyor. Geçen ay olduğu gibi. Bu soruların cevabını sanırım bu toplantıda sonucunda alabileceğiz.

6. Şu Nkolay bonoya baktım, neti %14.02'ye geliyor. Diğer bankalarda da en az bu oranları bulmak mümkün.

Neden tercih edilsin ki?

Belki 100.000TL altı için bankaların düşük faiz teklif ettikleri durumlarda düşünülebilir. Bu tür bir durumda da mevduat garantisi olmadığından çok uygun olmayabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Şu Nkolay bonoya baktım, neti %14.02'ye geliyor. Diğer bankalarda da en az bu oranları bulmak mümkün.

Neden tercih edilsin ki?

Belki 100.000TL altı için bankaların düşük faiz teklif ettikleri durumlarda düşünülebilir. Bu tür bir durumda da mevduat garantisi olmadığından çok uygun olmayabilir.
    sn rxup bence net deyip kafayi karistirmayin 14.76 m.k deyin .

8. Odeabank 14.00 olmuş bugün.

Sayfa 680/1006 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •