Sayfa 681/946 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Atmayin Sn. Atayburak, demiri para eder Yapistik kaldik burada
     Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Olmaz kesinlikle olmaz ve olmadı, ama olsun pazartesi belki 90 olur
    Yatırım tavsiyesi değildir

2. Amiiiiiin
     Alıntı Originally Posted by Sebetra Yazıyı Oku
    Tektu formunda Şöyle bir dolanayim dedim değişen bir şey yok.
    Bedelli süreci öncesinde 1.15 maliyetle 350 bin lot almıştım. Bedelliyede katildim ama hisse düştükçe düştü. En son dayanamadım kol gövde kesip geçen mart ayında 0.70 den hepsini sattiydim. Sonrasında Allah'a şükür herşey yolunda gitti portföyü neredeyse 3 e katladim. Burası aynı tas aynı hamam devam ediyor. Adamlar tam dolandırıcılar. Artık bekleyinki bir daha bedelli falan yapsın fiyat nominale gelsin yada iki villa satışından hissenin önü açılsın. Ama çok zaman geçti millet bıktı belki de yükseliş zamanı gelmiştir.
    Tektu yatırımcısına sabırlar insaalah yukselisiniz başlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir

3. Bu hafta neler olacak bakalım.... 70 e gel de biraz daha alalım.... YTD....

4. Patronun adamları robotu kurmuşlar yatmaya devam,Gedik yine başrolde alta alış yukarıya satış girmiş.Alarmı kur yat modu izlemeye gerek bile yok.Buradaki insanlar yazdıkları lotlara sahipse uzun bir zaman daha hareket etmez çünkü sadece ben saf bir şekilde yüklü girdim sanıyordum..Ytd

5. Siskonun içine şeytan kaçmış işi gücü küçük yatirimci

6. Şişkonun adamları sabah info ve oyak aracılığı ile yalandan bir hacim yaptılar yine robotlar kuruldu yatışa geçildi.Sizde alarmı kurun uyuyun.Turizm hisselerinde bir kıpırtı var belki yalandan bir hareket yapar..ytd..

7. Siskoyu sallayin gitsin, benim mal hesapta duruyor cikinca satariz arada burda muhabbet edelim zaman gecer..

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by pablo27 Yazıyı Oku
    Siskoyu sallayin gitsin, benim mal hesapta duruyor cikinca satariz arada burda muhabbet edelim zaman gecer..
    Şişkonun oğlu küçük domuz amerikan topunu bir hamlede alabiliyormuş g..tüne

Sayfa 681/946 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •