Sayfa 681/1001 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Viop - XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    o kadar çok alıştık ki; 124200 den sat...2.000 alttan yerine koy..sosyal medyada bu yöntemle şu kadar kazandım diyenler var...

psikoloji tam koşullandıysa artık bu olmamalı..

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    cuma günü hem spot hem de vadeli pastası agresif long yönünde.(spotta yabancı alışı vardı)

pastaya ne kadar inanılır o da ayrı.

yabancı her zaman akıllı değil.. 4 den THY satan citibnk 15 üzerinden aldığını bilirim..burada çok ali cengiz oyunu var...

bankları buradan satar ama 2 katından alırsa şaşırmam...

vade açılalı 9 iş günü oldu aps 60.000 ARTTI...üstelik bu şuanki fiyatlarda..yani birileri buradan pozisyonlanıyor.

kırılma hangi yöndeyse 12-14.000 puan gitmeli...
    Son 9 ayin en iyi pastalari var
    Ralli gelebilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    pastanın sağ tarafı OYAK DIŞINDA hepsi palanın adamları..hatta palanın kendisi.

4.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    İtibarı lüks ve şatafatta arayan sonradan görmedir.
    Bir ülkenin itibarı eğitimle olur. Ülkemizdeki her ile her ilçeye açılan üniversiterden dünyada ilk 1000 e giren var mı?
    İtibar adalet ile olur.
    İtibar, bilim ve teknoloji ile olur. Ülkede bilimsel çalışma var mı? Bir matkap bile üretemiyoruz.
    İtibar, sanat ile olur.
    İtibar, ahlakla olur. Bir yerde okumuştum, dünyanın en çok dolandırıcı sıralamasında ülkemiz 2. sırada. Bu nasıl müslümanlık?
    İtibar, insan hakları ile, kadında saygı ve çocuğa saygı ve hürmet ile olur. Dünyada en çok kadın öldürülmesi hangi ülkede oluyor?
    İtibar işsizliğin az olduğu, halkın gelir seviyesinin yüksek, gelir uçurumunun az olması ile olur?
    İtibar siyasilerin hırsız olmadığı, devletin idare ve yönetim kademelerine liyakat sahibi insanların yerleştirilmesi ile olur.
    daha sayayım mı?
    Şimdi bir bürokrat vali kaymakam rektör her kimse bir yere giderken son model Mercedes audi ile gittiğinde insanlar korkuyor neden böyle bir algı var insanımız da merak ediyorum bu aslında bir itibar değil korkutma taktiği bunları biz yarattık saygı duyarsın o ayrı ama niye korkar insanlar brokratlardan falan anlamış değilim birgun ilber ortaylı ya soruyorlar cb seçimleri ne olur diye bu sorunun cevabını şu şekilde veriyor ilber hoca bizim insanımız sıkıntıya gelemez dara gelemez bosver gitsin der başımıza bela almayalım der nedense bu halk üzerinde ki korkutma taktiği hatta bilimum taktikler de mevcut Türk halkının karekteritlik yapısından dolayı boş vermislik den dolayı aman boş ver demekten başımız ağrımasın demekten oluyor yoksa benim açımdan tesla cyberturck la bile gelse umrumda olmaz korkmak için bir nedenim yok çünkü ben halkım korkması gereken halka hesap sorması gereken siyasiler ve brokratlardir

yönün önemi yok bu piyasada

piyasa burdan 15 bin puan gitse trende oturup bekleyemezsiniz biyerden inersiniz

bukezde çok yükseldi diyip short dönersiniz.

sonra piyasa 20 bin daha gider

giderde gider

veya tersi.

o nedenle bana göre yönün önemi yok

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yönün önemi yok bu piyasada

piyasa burdan 15 bin puan gitse trende oturup bekleyemezsiniz biyerden inersiniz

bukezde çok yükseldi diyip short dönersiniz.

sonra piyasa 20 bin daha gider

giderde gider

veya tersi.
    Girtlaga kdr hisse %70 80 civari longum
    120 gormeden inmem
    Dunya dan geri kalmanin farki kapanmali
    Paragozu getirin bana

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Girtlaga kdr hisse %70 80 civari longum
    120 gormeden inmem
    Dunya dan geri kalmanin farki kapanmali
    Paragozu getirin bana
    hisseleri demiyorum

endeks kontrat

vadeli ile hisse çok ayrı piyasalar, hisseyi alır unutursun akarı yok kokarı yok

endeks herşey anlık olur

8. Tamam topik normale döndü kolay gelsin

Sayfa 681/1001 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •