Sayfa 681/1005 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Viop LI

1. Geçen sene Haziran MKK raporu ile son MKK raporunu karşılaştırdım. Sermayesi aynı kaldığı halde fiili dolaşım artan hisselere bugünkü fiyat ile bakınca yaklaşık 30 milyar TL piyasaya gelmiş. Bir kısmı kendi adına fon kurmuştu.

Geçen form doldurmadan ortak satışı yaptın şeklinde SPK ceza kesmişti.

Sermayesi değişenleri daha detaylı incelemek gerekiyor. Mesela SASA en son ana ortak satmıştı ama geçen seneden bugüne sermayesi değişti.

Son düzenleme : ariston; 18-06-2023 saat: 20:37.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,250
    bu hafta sonu hiç aksiyonunuz yok

hayırdır ?

Bear_Bull
    @BearBull26

3. Bu hafta pırasa tarlasında kardemr grubunda hareket bekliyorum, birde havacılık biraz daha yukarıya devam eder gibi
    herkese bol kazançlar.

ViopLI

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın 19 Haziran Pazartesi günü, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üyesi bankalarla gerçekleştirmesi beklenen toplantının 23 Haziran Cuma gününe ertelendiği bilgisi edinildi. / Bloomberg ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen sene Haziran MKK raporu ile son MKK raporunu karşılaştırdım. Sermayesi aynı kaldığı halde fiili dolaşım artan hisselere bugünkü fiyat ile bakınca yaklaşık 30 milyar TL piyasaya gelmiş. Bir kısmı kendi adına fon kurmuştu.

Geçen form doldurmadan ortak satışı yaptın şeklinde SPK ceza kesmişti.

Sermayesi değişenleri daha detaylı incelemek gerekiyor. Mesela SASA en son ana ortak satmıştı ama geçen seneden bugüne sermayesi değişti.

sasadaki dönen fırıldağı normal akılla çözemeyiz...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    sasadaki dönen fırıldağı normal akılla çözemeyiz...
    Fiili dolaşım oranı artışından giderek sermayesi değişen hisseler ile ilgili bir çalışma daha yaptım, bu o kadar güvenilir değil ama yine de fikir verebilir.

Yabancılar dışında içimizdeki Irlandalılar var, piyasayı hisseye boğuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın 19 Haziran Pazartesi günü, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üyesi bankalarla gerçekleştirmesi beklenen toplantının 23 Haziran Cuma gününe ertelendiği bilgisi edinildi. / Bloomberg ht
    Normalde sessizlik dönemi oluyor, o sırada toplantı çok anlamlı değildi bence.

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bu hafta sonu hiç aksiyonunuz yok

hayırdır ?

Haftaiçi çok gevezelik yaptım o yüzden soğutayım dedim biraz

Bear abi kesin birilerini ters indikatör belledin sen bence

Sayfa 681/1005 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz