Sayfa 681/813 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. Net Dönem Kar'i 30.001.500 TL. Bu rakam 2022 ilk 3 aylik doneme ait.

Gecen yil, son bilanco'da gelen kar 64.598.187 TL.idi. ( 31.12.2021 de.)

Yani sirket, gecen yil tum yilda ettigi kar'in yarisini bu yil ilk ceyrekte kazanmis.

Benim kisisel tahminim, Gunes enejisi ile elektrik tasarrufu saglanmasa bile bu yil net kar 120 Milyon TL.yi asar.

2. ...Bu kapsamda yapılan çalışmalar 05.03.2022 tarihli bildirimimizden sonra ki gelişmeler 05.04.2022 tarihli
    özel durum açıklaması ile de bildirildiği üzere 720 Kwp güce sahip 422.500 USD tutarında ödemesi olan bir anlaşma
    05.04.2022 tarihi itibari ile GİRİŞİM ELEKTRİK SANAYİ TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş firması ile yapılmış olup 4 ay içinde
    kurularak teslim edilecektir.

diyor.

Taahhut edilen 720 Kws elektrik enerjisi. Bu miktar ihtiyaci karsilar mi bilemem ama siparisten once belli bir hesaplama yapmislardir.

Odenecek tutar 422.500 USD.

USD kurunu 15 TL. kabul hesabiyla odenecek tutar 6.340.000 TL.

Yani gecen yil kar'inin 10 da biri.

Satislar artti mi yoksa dustumu sorusuna en anlamli yaniti toplam hasilat kaleminde bulabiliriz.

31.12.2021 tarihli bilancoda toplam hasilat 50.800.000 TL. gorunuyor. ( toplam ciro )

31.03.2022 tarihli en son gelen ilk 3 aylik bilancoda bu rakam 115.800.000 TL.

Bu ciddi bir fark ve satislarin arttigi soylenebilir, bunun ne kadari yuksek enflasyondan geliyor, hesaplamak cok guc.

3. Piyasa bilanço için ne tepki verir bunu bilemem.

Burada benim için kısmen bi pozisyonum var, kendi adıma piyasa olumsuz karşılar ise yine kendim için önemli miktarda artırma düşüncem olabilir.

Bana göre oldukça olumlu sonuçlar ve geleceği parlak büyüme aşamasında kar etme pratiği olan önemli avantajları olan güzel bir şirket. Herkes kendine göre düşünecek yorumunu yapacak piyasa oluşacak sonuçta.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bana göre oldukça olumlu sonuçlar ve geleceği parlak büyüme aşamasında kar etme pratiği olan önemli avantajları olan güzel bir şirket. Herkes kendine göre düşünecek yorumunu yapacak piyasa oluşacak sonuçta.
    Bana gore de cok olumlu sonuclar.

Simdi, bence yapilan hata, hissenin gunluk hareketlerine bakip olumsuz yorumlar yapanlar var.

Yapilmasi gereken once ne tur bir yatirimci oldugunuzu belirleyin, day trader mi, hisse senedi yatirimcisi mi olacaksiniz.

Eger emeklilik icin bir hazirlik olarak hisse senedi yatirimcisi olacaksaniz, bu hisse nefis bir hisse.

Yok tahtaci onu yapti, yok patron yonetime adam aldi gibi yorumlar, hem bir anlam ifade etmiyor, hem de olmayan sorunlari varmis gibi hissetiriyor.

Benim su an icin dusuncem, hisse fiyati 7 TL.dir.

6.98'i gorse tek lot satmam.

Portfoyumdeki en saglam hisse KCHOL ise, bu 2.ci sirada geliyor.

Cok da rahat uyuyorum.

Bilanco beklentimin uzerinde olup 3.5 uzerine atar diye düşünüyorum...ytd

6. bu hissenin su 2 gun alim fırsatı vermesi mantıksız. Fiyat olarakta basit hesap 5 zirve 2.5 dip desek 7.5 teknik hedefi olur 0.50 usd hedefiyle uyumlu. ne zaman gider bilemem. Yonetim ve tahtacı hakkinda konuşmak kadar dogal birsey yok kendi adima bu hissede asla cok uzun vade kalmayi düşünmüyorum. Geçmişte yabanci ortak haberleri ile patronlarin hisse satma haberleri hala var internette. Genel kurula yonetim kurulu uye sayisi arttirilmasi maddesini de ekliyorsan iyi niyet aramam. Ne planlandi bilemiyorum. Velhasil herkesin kendi karari kendi portföyü tabi milyonlarimiz olsa kenarda birazda bundan olsun deriz tutariz ama bntas malesef benim icin guven veren bir hisse değil.

Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    bu hissenin su 2 gun alim fırsatı vermesi mantıksız. Fiyat olarakta basit hesap 5 zirve 2.5 dip desek 7.5 teknik hedefi olur 0.50 usd hedefiyle uyumlu. ne zaman gider bilemem. Yonetim ve tahtacı hakkinda konuşmak kadar dogal birsey yok kendi adima bu hissede asla cok uzun vade kalmayi düşünmüyorum. Geçmişte yabanci ortak haberleri ile patronlarin hisse satma haberleri hala var internette. Genel kurula yonetim kurulu uye sayisi arttirilmasi maddesini de ekliyorsan iyi niyet aramam. Ne planlandi bilemiyorum. Velhasil herkesin kendi karari kendi portföyü tabi milyonlarimiz olsa kenarda birazda bundan olsun deriz tutariz ama bntas malesef benim icin guven veren bir hisse değil.
    TespitleriniZ dogru fakat fiyat 3.5 atacak kadar yuksek degil...ıretim adetsel olarak azalmıs gb ama azalma kapak sayısının dusuk olmadından kaynaklı...yani cifdi bir sıkıntı yok ama profesyonellikten uzak ustabası ğozısyonundaki adam utetim Muduru.,,fiyat 5 ustu oldugunda dediğiniz risklere katılırum...ytd

8. Bin bir naz ve niyaz ile ala vere ala vere lütfedip tavan oldu.

Neyse yine de hayırlı olsun ortaklara, nice tavanlar görsün inşallah.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 681/813 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •