Sayfa 682/985 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    son dakika alan arkadaş 115.850 ye kadar çizmiş ne vardı bizim 900 leri de alsaydı. neyse darısı akşam seansına...
    115.900 den 1/10 cortlarım geldi etti 3/10 cort..
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Yok hocam sadece bu işi en iyi bilenlerin viopçular olabileceğini düşünüyorum o nedenle burayı takip ediyorum çünkü hem kaldıraçlı işlem yapıyorsununuz hem de zamanını iyi ayarlamak zorundasınız
    Sen bilirsin.

3.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Yok hocam sadece bu işi en iyi bilenlerin viopçular olabileceğini düşünüyorum o nedenle burayı takip ediyorum çünkü hem kaldıraçlı işlem yapıyorsununuz hem de zamanını iyi ayarlamak zorundasınız
    doğru bir düşünce ama burda çok hızlı hareket ediliyor. yetişemezsiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    doğru bir düşünce ama burda çok hızlı hareket ediliyor. yetişemezsiniz.
    Zaten viopta değilim hocam en az 3-5 sene bulaşamam viopa. Borsa kısmındayım ve orta uzun vadeli yatırım yapacağım. Ama akıl akıldan üstündür rakamlar dışında temel olarak her söyleneni değerlendirmeye çalışıyorum

5. kosedekı bınaya ambulans geldı covıd ekıbıyle.....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

6. Sn Dalgacı viop direkt sp ye bakıyor. Az önce ben de al sat yaptım. Sp şu an 2806 seviyesinde. Ciktikca cikiyor meret .

7.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Hocam forumda çok yeniyim ve çok acemiyim de aynı zamanda. Hocam bütün dünyanın resesyona gireceğini herkes biliyor bist de dolar bazında 2008 krizi fiyatlarında zaten doğal olarak bu resesyon fiyatlanmış olmuyor mu? Bundan sonra da resesyondan çıkış fiyatlanmayacak mı acaba bir de o kadar basılan para var. Dolar yukarı gittikçe de bistin düşme ihtimali azalmıyor mu? Havalar da ısındıkça virüsün etkisi azalacak yani en azından önümüzdeki kış aylarına kadar bist yukarı yönlü olmaz mı? Kışın yeniden hortlamazsa virüs bundan sonrası 2008 krizi sonrası gibi olmaz mı?
    Herkes tecrübe ettiği şey ile birşeyler söyleyecektir. Her piyasa gibi pay piyasası ve onun türevi vadeli piyasalar da zurnanın son deliğidir, fiyat da o delikten son çıkan sestir. Zurnanın sesini dinleyerek zurna çalmayı öğrenemezsiniz. Temelden şaşmayın, micro makro yerel global fark etmez. Burasını da boşverin ama eğlenceli yerdir. Kadir abinin dediklerine de kulak verin

https://www.youtube.com/watch?v=UB2EteC6uUE

8. 115.925 1/10 daha cortladım etti 4/10 biraz çıtır yapayım 750-650 arasına 4/10 flatleyecem...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 682/985 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •