Sayfa 682/1024 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Kgfden verilen kredilerin vadesi ne acaba parayı geri öderken de TL gerekli.
    Son düzenleme : paramanya; 20-06-2017 saat: 21:22.

2.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku

Ekran direk fibabankin mobil uygulamasindan alinmistir.
    Kirik vade secerseniz 92 gune 14,75 oluyor.Ben paylastigim mesajin arkasinda dururum.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Size güvenimiz sonsuz sadece herkese farklı her keseye farklı oranlar veriyorlar. Şubede mt ler genelde yok öyle bir şey dedikleri için kanıtlamak elimizi güçlendiriyor. Paylaşım için teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Kgfden verilen kredilerin vadesi ne acaba parayı geri öderken de TL gerekli.
    enflasyon olmuş 12 birde emisyon mu artıracaklar.
    2-5 yıl arası, ancak kredi geri ödemesi var diye ek likidite gerekmez. Bu krediler zaten piyasadaki likiditeyi (TCMB fonlaması olarak) arttırdı bir kez. Verilen krediler buhar olmaz, %70-80'i başka birilerinin mevduatına dönüştüğü için aniden ek bir likidite açığı oluşturmaz vadelerinin gelmesi.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ben dolarımın %4.5 faizini zaten alıyorum. ütopik diyerek ne demek istediğinizi anlamadım? benim ütopik hikayelerle işim yok. faizdeki dolarım nasıl gidecek onu da anlamadım?
    hangi banka veriyor? vade bitiminde faiz konusunda sorun olmuyor mu? malum dövizi eft yapmak sıkıntılı.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu sabah mesela ben fazla aksiyon yaşadım. Yazsam 5 sayfa yazarım. Anadolu 15 dedi, hesap açtırdım. Gittim Odea ya eft yapınız dedim. Kaç oran aldınız dediler. 15,15 dedim. AAAaa dur x bey, biz size 15,25 demedik mi dediler. Hayır sizden duymadım 15,25 oranı dedim. Bir iki tlf. görüşmesi, paslaşmalar hayırlı olsun efendim. 34 gün 570 bin 15,25 bağladım.
    banka parayı ucuza kaptım diye 1000 kez sevinç çığlığı atmıştır, 1-2 gün beklesen 16 rahat alırdın, çok ucuza kaptırmışsın paranı çokkkk, aylık neti %2 bile değil, neti 1, küsür civarı birşey olmalı, 36 gün para kullanım izni birde direk bankada, bunuda hesaba katmak lazım
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

Vakifbankin 32 gun 12.5
    Teb 32 gun icin verdigi oran 13
    Denizbank 32 gun icin verdigi oran 13.25
    Akbank 32 gun icin verdigi oran 14
    Finansbank 32 gun icin verdigi oran 13.9
    Odeabank 32 gun icin verdigi oran 14.15
    Burganbank 32 gun icin verdigi oran 14.5
    Sizce parayi aylik baglamam mi daha mantikli 3-6 aylik oranlarda mi baglasam daha mantikli olur degerli forum uyeleri verdigim oranlar yeni paragirisi icin verilmis oranlardir bugun gidip her bankanin mt si ile oturup gorusup aldigim oranlardir para miktari 400₺ dolay tutarinda yaklasik olarak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku
    Vakifbankin 32 gun 12.5
    Teb 32 gun icin verdigi oran 13
    Denizbank 32 gun icin verdigi oran 13.25
    Akbank 32 gun icin verdigi oran 14
    Finansbank 32 gun icin verdigi oran 13.9
    Odeabank 32 gun icin verdigi oran 14.15
    Burganbank 32 gun icin verdigi oran 14.5
    Sizce parayi aylik baglamam mi daha mantikli 3-6 aylik oranlarda mi baglasam daha mantikli olur degerli forum uyeleri verdigim oranlar yeni paragirisi icin verilmis oranlardir bugun gidip her bankanin mt si ile oturup gorusup aldigim oranlardir para miktari 400₺ dolay tutarinda yaklasik olarak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    400k için bu oranlar bana biraz az geldi, özellikle TEB ve rodeo yu en az 1 puan daha şu an yukarı zorlarsın. Bayramdan sonra belki daha fazla.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. o oranlar verildiyse 32 günden fazla bağlamayın. dostane tavsiye

Sayfa 682/1024 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •