Sayfa 681/1024 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Site dışında başka bir yerden mi takip ediyorsunuz?

https://fibabanka.com.tr/bireysel/fa...-oranlari.aspx
    Direkt kendim islem yaptigim icin biliyorum.Sizin link guncel degil.Fibabank mobil iygulamasindaki oranlardan teyit edebilirsiniz

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ekran direk fibabankin mobil uygulamasindan alinmistir.
    Kirik vade secerseniz 92 gune 14,75 oluyor.Ben paylastigim mesajin arkasinda dururum.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Acaba bizi suclayanlar ozur dilemek lutfunda bulunurlar mi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Tl mevduatçı arkadaşlar sizinde artık bu aldatmaca ve pislikten kurtulma zamanınız geldi,görüyorum ki buradaki bazıları yine her zamanki yönlendirme ile uyutma taktiği uyguluyor. Bugün %14 alsanız ne olur 15 alsanız ne olur. ne halta yarar? dolar faizinin %4,75'i zorladığı bir ortamda 10 puan faiz farkı için her an devalüe olacak TL de neden kalınır? bu soruları kendinize sorun. 4,5 yıllık trende baktığımız zaman bu devaller ortalama %25 ile sonuçlanmış durumda. bu durumda gelecek devalde 25-10 = %15 kaybı her türlü yaşayacaksınız.buna stopajı hariç tuttum onu katınca kayıp %20'e doğru gidiyor. Şimdi ekonomi KGF uyuşturucusu ile daha fena bir durumda. hasta kanserli ama morfinle ölüme terk ediyorlar. Göreceksiniz 3 aya kalmadan TL emisyonunu mecburen coşturacaklar buna mecburlar, bir kere o KGF uyuşturucusuna bulaştınmı öyle kolayca kurtulamazsın. döviz rezervlerinin ve kamu kaynaklarının hovardaca satılması durumu iyice içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Artık az ve öz buralarda olacağım, inşallah herkes kendini bu soygun düzeninden kurtarır... para kolay kazanılmıyor.
    Bu ülke yıllardır böyle. Paranızın faizini alın ve artırın. Bu düzen hiç bitmez bu ülkede. Olacak gibi Ütopik hikayelerlede zaman geçirmeyin. Paranızda gider.

5.  Alıntı Originally Posted by REINHARD Yazıyı Oku
    Bu ülke yıllardır böyle. Paranızın faizini alın ve artırın. Bu düzen hiç bitmez bu ülkede. Olacak gibi Ütopik hikayelerlede zaman geçirmeyin. Paranızda gider.
    ben dolarımın %4.5 faizini zaten alıyorum. ütopik diyerek ne demek istediğinizi anlamadım? benim ütopik hikayelerle işim yok. faizdeki dolarım nasıl gidecek onu da anlamadım?

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu sabah mesela ben fazla aksiyon yaşadım. Yazsam 5 sayfa yazarım. Anadolu 15 dedi, hesap açtırdım. Gittim Odea ya eft yapınız dedim. Kaç oran aldınız dediler. 15,15 dedim. AAAaa dur x bey, biz size 15,25 demedik mi dediler. Hayır sizden duymadım 15,25 oranı dedim. Bir iki tlf. görüşmesi, paslaşmalar hayırlı olsun efendim. 34 gün 570 bin 15,25 bağladım.
    Hayırlı olsun. Hangi şube?

7. 20.6.2017 tcmb fonlama verileri

GLP : 96.4 milyar TL faizi : %12.25
    TL depo : 10.4 milyar TL faizi : %9.25

toplam fonlama: 106.8 milyar TL
    ağırlıklı ortalama fonlama faizi : %11.96
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Sn.ressam, eski topikdaşımız sn.parasabir ile bir yakınlığınız var mı?

Sayfa 681/1024 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •