Sayfa 682/1000 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: Vıop XLI

1. akşam ki açıklama bize yabancı değil miş GES' 28 Ocak 2009'da da kullanılmıştı.
    Hazine ve Maliye Bakanlığı bu durumu yakın zamanda ilk defa çıkarmadığı anlaşıldı değil mi.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu cds in artması iyi bişey demek ki o arttıkça borsada artıyor artık 800 yazzıyor cds de
    Ha 700 ha 800, 500 den sonra bir önemi yokmuş ya da bizim hissettiğimiz bi fark yok amladığım kadarıyla.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar piyasada vob da yüzbinde 6 komisyon oranı var mı?

Her şey içinde olmak koşuluyla.
    Üstadım bende 0.8/100.000 ödüyorum. çok zorladım. müşteri temsilcisi zaten 0.7x payı takasbankın dedi. Bilmiyorum doğru mu..

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar piyasada vob da yüzbinde 6 komisyon oranı var mı?

Her şey içinde olmak koşuluyla.
    Yuzbinde 4.5 zaten borsa payı hatırladığım kadariyla

5.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Ges ayrıntıları bu kadar belirsizken bu fışkırtmak niye, sadece isctr bedelsiz açıkladı diye mi. Ula hani piyasa belirsizliği sevmezdi :D ah ulan pala işine geldiği gibi
    Dava var o yüzden 2-3 aydır onaylanmıyor deniyordu tedirginlik vardı. Yıllar önceki genel kurul iptal oldu denir ise hissedarlık yapısı karışık olur, özellikle dava bir türlü sonuçlandırılmıyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    akşam ki açıklama bize yabancı değil miş GES' 28 Ocak 2009'da da kullanılmıştı.
    Hazine ve Maliye Bakanlığı bu durumu yakın zamanda ilk defa çıkarmadığı anlaşıldı değil mi.
    O zaman enflasyon 10 iken 9 getiri vermiş sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dava var o yüzden onaylanmıyor deniyordu tedirginlik vardı. Yıllar önceki genel kurul iptal oldu denir ise hissedarlık yapısı karışık olur, özellikle dava bir türlü sonuçlandırılmıyor bence.
    İşkur senetleriyle ilgili bir dava var o mu.

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    İşkur senetleriyle ilgili bir dava var o mu.
    O dava olması lazım, arada KAP'da görüyorum. A ve B hakları da var.

Öte yandan İş Bankası zaten o hisselerin çoğunluğunu piyasadan topladı deniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 682/1000 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •