Sayfa 682/1001 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yeni ekip borsadan anlamıyor bence.
    Borsacı adam kıvrak olur, kıvır kıvır kıvırtır
    En iyi borsacılar en iyi kıvırmasını bilendir.
    Ben şimdi ayafosfos a dansöz gibisin desem kızar, halbukisi onu övmüş olucam
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çeşitli sohbet odalarında teknik oyuncularıın şikayeti bu şekilde.
    Eskiden Borsa hareketlerinin bir mantigi olurdu cunku aciga satis vardi, yabanci orani yuksekti, yurtdisina duyarli idi

Yeni duzende durum degisti, neden aldigi ya da sattigi belli olmuyor cogu zaman

3. Piyasa yapıcı, tahtacı, oyuncu, büyük trader, küçük trader, acemi trader hepsi ayrı, yatırımcılar da kendi aralarında ayrışıyor.

Ben yatırımcı diyen ayda bir, bilemedin haftada bir bakmalı deniyor. Yatırımcı kredi kullanmaz.

Traderin parası olsa bu iş ile uğraşmaz, tabi kime 100 bin dolar yeter, kimine 1 milyar dolar yetmez.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsacı adam kıvrak olur, kıvır kıvır kıvırtır
    En iyi borsacılar en iyi kıvırmasını bilendir.
    Ben şimdi ayafosfos a dansöz gibisin desem kızar, halbukisi onu övmüş olucam
    Doğa şartları değişken.
    Av sahası değişken.
    Değişen şartlara en iyi uyumu sağlayanlar hayatda kalır diyelim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. CIBIE far eşliğinde.

<<<<<<<<<<<

https://www.youtube.com/watch?v=LT_y5qri00o
    Sonny & Cher - A Cowboys Work Is Never Done
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Doğa şartları değişken.
    Av sahası değişken.
    Değişen şartlara en iyi uyumu sağlayanlar hayatda kalır diyelim.
    Ayasofya abi türünün son örneği,nasıl avlandığını henüz keşfetme şansım olmadı.
    Sülün osman önce cam kenarına yem koyarak başlamış bu işe, hergün tekrarlanınca random a kapılan kuşlar kafese girmiş. akabinde istanbul köprüsünü sattığı konuşuluyor
    Hamdım Piştim Yandım

Sülün osman önce cam kenarına yem koyarak başlamış bu işe, hergün tekrarlanınca random a kapılan kuşlar kafese girmiş. akabinde istanbul köprüsünü sattığı konuşuluyor
    Ben bizzat gidip gördüm.
    Kendisi gayet başarılı.Besin zincirinin en üstünde yer alıyor.T-rex gibi.İyi bir avcı olduğu için uzakdan selamlaştım.Böylece elimi kolumu kaptırmadım.
    Baktım borsa konularına girmeye başladı hemen uzaklaştım.
    Av konumudaysan gardını düşürmeyeceksin.
    Hele ki Ayasofya2005 ağabeyim gibi bir avcıya
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Sülün Osman dolandırıcıların feriştahı şimdikiler eline su bile dökemez . Galata Kulesi'ni, İstanbul tramvaylarını, Kız Kulesi'ni, Eminönü ve Dolmabahçe saat kulelerini, şehir hatları vapurlarını sayısız kez sattı. Hedef kitlesi saf insanlardı. Satın almaya parası yetmeyenlere bu yerleri kiraladı.

paran yoksa kirala ..sıkıntı yok hallederiz

Sayfa 682/1001 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •