Sayfa 682/714 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692 ... SonSon
Arama sonucu : 5706 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Ayrıca NSS denen ve sık uygulanan bir yöntem var. Naked Short Selling olayı yani karşılıksız açığa satış (elde olmayan malı satmak). NLB ise naked long buying yani hesapta para olmadan mal almak anlamına gelir. Resmi piyasa yapıcıları olan gelişmiş ülke borsalarında piyasa yapıcıları yasal olarak NSS NLB yapar ve gün sonu mahsuplaşır ama BİST te resmi piyasa yapıcıları yok. Peki, gün sonu mahsuplaşna yöntemiyle NSS NLB yapılıyor mu burada her ne kadar yasal olmasa da? Bu sorunun cevabını bu mevzuları benden daha iyi bilen biri versin😊
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2. Son bir kaç günde EREGL tahtasında olanlar BİST teki modus operandi nasıl işliyor çok güzel ortaya serdi. Ana ortağın 18 milyon lotluk hisse geri alımı yapacağı istihbaratını alan oyuncular mümkün olan en yüksek fiyattan bu hisseleri kakalamak için pozisyon aldılar ve bu amaç kapsamında hisse çok kısa bir sürede 23 TL den 27 TL ye neredeyse %20 pompalandı tabii çok yüksek hacim eşliğinde ki böyle bir ortam treyderlerin cennetidir. Geri alım yapan kurum tepe fiyatlardan mallandırıldıktan sonra hisse normal trendine dönecektir, nitekim bugün hisse %4 den fazla düştü.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

3.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Oralet abi çok güzel bir noktaya değindin. Döndük dolaştık benim dediğime geldik. Yukarıda görüldüğü üzere FROTO tam bir alsat kağıdı olmuş. Aslında sadece FROTO değil tüm 30 endeks kağıtları al-sat kağıdı oldu. Uzun zamandır durum böyle. Daha ne kadar bu durumun devam edeceği muallakta. BİST i yatırım ortamı olarak görenlerin kulakları çınlasın.
    Her gün sat al yapıyorum, başka türlü olmuyor, bekle ki kağıt 120 olacak da bilmem ne.

83.25 den sat 82.80 den al, lot başı 45 kuruş. Boş boş beklemekten iyidir

4.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Her gün sat al yapıyorum, başka türlü olmuyor, bekle ki kağıt 120 olacak da bilmem ne.

83.25 den sat 82.80 den al, lot başı 45 kuruş. Boş boş beklemekten iyidir
    Uzun vade yatırımcılığa ihanet. Ya bir gün fiyatlar fırlayıp elden kaçarsa? Benim malları taşımanız için sizlere güveniyordum oysa...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Uzun vade yatırımcılığa ihanet. Ya bir gün fiyatlar fırlayıp elden kaçarsa? Benim malları taşımanız için sizlere güveniyordum oysa...
    Artık o saf, sefil Bilo değiliz ağam, biz de Maho ağa olmayı öğreniyoruz.

Alıyoruz, satıyoruz ehonomiye can veriyoruz.

O diil de kadın gibi giyinip, davranan erkeklere eskiden trans denirdi, bazen internette önüme düşüyor, onlara yeni nesil Ford Transit diyor. Adı çıkacak Şirketin yav:

6.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Artık o saf, sefil Bilo değiliz ağam, biz de Maho ağa olmayı öğreniyoruz.

Alıyoruz, satıyoruz ehonomiye can veriyoruz.

O diil de kadın gibi giyinip, davranan erkeklere eskiden trans denirdi, bazen internette önüme düşüyor, onlara yeni nesil Ford Transit diyor. Adı çıkacak Şirketin yav:
    Şirket iyi taşımaya devam bence.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

7. Faziz indirim döngüsü başlayınca sizleri rahatsız eder malımızı geri alırız.

8. Dün ve bugün yüksek hacim var

Sayfa 682/714 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •