Sayfa 683/1000 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Gıreyt riset i yarma harekatıyla yaramaz mıyız abi?

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Gıreyt riset i yarma harekatıyla yaramaz mıyız abi?
    Du bakali,ben bu emekli amirallerden ümitliyim)))))))))

3. Ankara da dolar vererek ons veya kğ. altın nereden alınır ? Yarın dövizle altın almak istiyorum. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Buraya yazmak istemezse özelden yazabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Du bakali,ben bu emekli amirallerden ümitliyim)))))))))
    İnşallah ..

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ankara da dolar vererek ons veya kğ. altın nereden alınır ? Yarın dövizle altın almak istiyorum. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Buraya yazmak istemezse özelden yazabilir.
    https://www.altinkaynak.com/Iletisim

fiyat alınabilir gibi... ama alım satım marjı çok fazla... pazarlık şart , İstanbul AĞA SOKAK piyasası fiyatına yakınsamalı...

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=40047

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ankara da dolar vererek ons veya kğ. altın nereden alınır ? Yarın dövizle altın almak istiyorum. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Buraya yazmak istemezse özelden yazabilir.
    Kuveyt Türk de hesabınız varsa uygun oranlarla doları direkt altına çeviriyorlar,yoksada hesap açtırırsınız,yaklaşık 1 hafta içerisinde fiziki olarak teslim ediyorlar,piyasaya göre hem hesaplı hem güvenli.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    ulusta hanif kuyumcular carsısında ıcınde dovizci var 100 gr lık kulceler vardı vıtrınınde satıyordur. ufak bır yer daha dogrusu sube gıbı yer 5 metrekare bir yer. ...ulusta hemen hemen her yerde var

kızılaydada kuyumcular carsısı var yukselcaddesının yanında ordada vardır buyuk ıhtımal aradıgınız gıbı bır yer...

sizde dolar olsun onlarda külce altın yeterki

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    ulusta hanif kuyumcular carsısında ıcınde dovizci var 100 gr lık kulceler vardı vıtrınınde satıyordur. ufak bır yer daha dogrusu sube gıbı yer 5 metrekare bir yer. ...ulusta hemen hemen her yerde var

kızılaydada kuyumcular carsısı var yukselcaddesının yanında ordada vardır buyuk ıhtımal aradıgınız gıbı bır yer...

sizde dolar olsun onlarda külce altın yeterki
    Sertifikalı al dostum.
    Satarken rahatlık olur.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 683/1000 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •