Sayfa 685/685 İlkİlk ... 185585635675683684685
Arama sonucu : 5476 madde; 5,473 - 5,476 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Şimdi diyeceksiniz ki TH denen salak burada FROTO ile alakası olmayan şeyleri yazıp duruyor. Böyle düşünürseniz kendinize büyük kötülük etmiş olursunuz. Benzer durum ileride FROTO da veya başka bir hissede pekala sizin de başınıza gelebilir. Bu mevzularla alakalı bilgiye sahip olmak zorundasınız. Yüzbinlerce TSPOR hissedarı mağdur oldu, gün gelir siz de ayni duruma düşebilirsiniz. Tek 1 günde %87 kayıp şaka değil gerçek. Borsacılar; sermaye azaltımının, sermaye artırımının, eş zamanlı sermaye azaltımı ve artırımının hisse fiyatına etkisini matematiksel olarak hesaplamayı bilmek zorundadır. 😊
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    ya uzunvade,
    nasıl değişti forum profili..
    artık sermayeyi oynatıyor froto ahalisi...burda yazılırmıydı böyle short hacim kanal vs vs..
    birde grafik atsalar biz de nasiplensek...
    En aktif başlık da burasıdır büyük ihtimal.
    Kalabalık daima bekleme süresiyle doğru orantılıdır diye tahmin ediyorum.
    Bir anda çok hisse verdi aslında her yıl yüzde 10 kadar bedelsiz verseydi yıllar içinde mutad şekilde daha mı iyi olurdu diye düşünmeden edemiyorum.
    Geçen kredilere bakıyorduk ekiple de faiz indirimi olursa bir daha bakalım önümüzü görelim dediler.
    Ppf ten çıkabiliriz vs ayar çekecekler sanırım.Beklenen faiz indirimi gelirse canlanır piyasa.

Bu arada et yiyebiliyor musun bilmiyorum ama gürsel abi eti küçükbaştan ve yaylada otlayandan tercih etmeni öneririm.Çorbaları dinç tutar.Dağda Allahın otlarını yiyip büyütülen koyun kuzuyu öneriyorum.Diyet listen vardır et varsa listende bu tarz olan eti bulmanı tavsiye ederim.Ama en büyük tavsiyem gel İsviçre ye taşın.İtalya da olur.Ama sana İsviçre yakışır.Gençleşirsin.
    Syg

3. Piyasa değerleri karşılaştırması, milyarUSD. olarak

...........................Ford(F).......Froto.... .....Fed's Balance
    2008 kriz dibi.............5............1,25...........0,85 trillion $
    2011-2014 zirvesi......90.............6..............3,5 T
    2020 pandeim dibi......20............2,4............4T
    Ocak 2022................125...........4,5............9 T
    Ocak 2023................50............10.............8 ,5T

4.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Onlar derin uykuda. Yazık, adamlar bir gün bile dolar bazlı grafiklere bakmamışlar. Tabi malı taşıyacak eşek de lazım bir piyasada.
    Çok doğru, malı taşıyacak birileri olmalı, piyasanın işleyiş prensibi gereği.

VW hisse başına 400 euro defter değerine sahipken hisse 89 eurodan işjem görüyor.,%80 e yakın iskontolu Stellantis de öyle. FORD GM Nissan Toyota VFS alayı defter değerine oranla derin iskonto ile işlem görüyor. Öte yandan FROTO bırak iskontoyu defter değerinin yaklaşık 2.5 katından işjem görüyor, ciro ve karlar düşüş trendinde. Bunları dile getirip göreceli pahalılıktan bahsedince FROTO topiğindekiler bu bilgileri sindirmek yerine bana saldırıp küçük düşürmeye çalışıyorlar, beni cahil ve bilgisiz olmakla hisseyi manipüle etmekle tahtacının adamı olmakla suçluyorlar, . Önemli değil, bu tür tepkileri normal karşılıyorum, gülüp geçiyorum. 😊
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayfa 685/685 İlkİlk ... 185585635675683684685

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •