Sayfa 685/720 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695 ... SonSon
Arama sonucu : 5837 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Haftanın son işlem gününde negatif korelasyon gördük. Cuma günü 100 endeks %1.12 çıktı ama FROTO %0.5 düştü. Bu durum, negatif korelasyon haricinde betada çiftleme doğurabilir, mesela endeksin çıktığı günlerde 1 in altında, düştüğü günlerde ise 1 in üzerinde bir beta gündeme gelebilir, böylece 2 farklı betaya sahip oluruz. Bunun anlamı, endeks çıkarken % bazında endeksten daha az çıkması, endeks düştüğünde de % bazında endeksten fazla düşmesidir. Korelasyonun artıdan eksiye geçmesi zaten başlı başına bir problem, umarım geçici olur.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

2. Dudu Antoinette, 17 yy.'da yaşamış ünlü düşünür, filozof ve Strazburg mülki idare amiridir. "Bedelsizden sonra 10 X gidecek" söylemiyle felsefe alanında yeni ufuklara ışık tutmuş, yeni imgelemsel simgelemlerin yolunu açmış, bilim edebiyat müzik alanlarında yeni çalışmalara önderlik etmiştir. Ahtapot ısırması sonucu yeşil sahalara veda etmek zorunda kalmış, şatosunda yeni hisseler aramıştır.

3.  Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku

Dudu Antoinette, 17 yy.'da yaşamış ünlü düşünür, filozof ve Strazburg mülki idare amiridir. "Bedelsizden sonra 10 X gidecek" söylemiyle felsefe alanında yeni ufuklara ışık tutmuş, yeni imgelemsel simgelemlerin yolunu açmış, bilim edebiyat müzik alanlarında yeni çalışmalara önderlik etmiştir. Ahtapot ısırması sonucu yeşil sahalara veda etmek zorunda kalmış, şatosunda yeni hisseler aramıştır.

Arada grafikte at...ilerlettin belli ki...takipteyim..

4.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

Arada grafikte at...ilerlettin belli ki...takipteyim..
    eyvallah abi. benim grafikler biraz olumsuz, o yüzden grafik atıp moral bozmayalım. şimdi herkes burada şu kadar yıllık borsacıyım, şu zamanda başladım falan diyor. benim neyim eksik ben de söyleyim, ben borsayla tanıştığımda Arçil ve Şota Trabzonspor'da top koşturuyordu

5. Emeklilik fonlarında ki takas miktarı azalmadan bir halt olacağı yok bu ne zaman olur bilinmez.
    Eylül gibi kıpraşmaya başlar sanırım.

6. Mahkeme sürüyor. Mutlak butlan, mutfak buğulama, butlak mutlan bakalım ne karar çıkacak. Endeks oynak, fort daha da oynak.

7. Fortta hiç ky yok sanırım. Ben satıyorum yükseldikçe bakalım bu sefer de alttan alabilecek miyim yoksa hüpletecek mi fort beni?

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Fortta hiç ky yok sanırım. Ben satıyorum yükseldikçe bakalım bu sefer de alttan alabilecek miyim yoksa hüpletecek mi fort beni?
    oralet abim selam

forda KY girmezzzz :

rodrigo ya pehol e kontra girer batar

bi de bunu alanlar hep 50 bin lot alan adamlardır.....

aklımızı mı alacak donumuzu mu bilmiyoruzzzzz

bye

Sayfa 685/720 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •