Sayfa 686/1000 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    vadeli tarafta 10.862,75 short açtım spotta taşıdığım hisseleri biraz hedge etme amaçlı... ytd.

hedge etmenin herkese göre sebepleri var .. benim sebebim konfor seviyemi artırmak .. bazı zamanlarda ikileme düşüp yanlış karar vermemi engelliyor bir nevi içimdeki ayıyı baskılıyorum .. cümleten bol şans .. + hayırlı cumalar
    10.771 ort .. flat .. u-100 15dklik takip ettiğim ema desteğine geldi . ytd ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Yapıkredi ve KOC a gömerlerse, endekse de gömerler.
    Aasi takdirde, gömme durumu yok.
    Doğrudur abi. Benim ki sadece hissel zaten.

3. hep aynı numara
    badem bofası ve diğer kısmı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. ykb +2.5 dan eksiye gecirmisler
    akbnk tas gibi duruyor.[masallah demedim nazar degsin 55 in altina versinler ]
    beklentimiz bofanin donup almasi degil aksine dsatisi biraz abartmasi

+ kapattigimiz gunler ykb sol tarafda olur eksi kapanan gunde ise ykb sag tarafta [ spotta]
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. @sindoma53 .. senin formasyon halen devrede .. yukarı gibi yaptı başaramadı alta geldi destek yaptı .. sıkıştı kaldı .. kapanışa ya da haftaya kalacak galiba kırılım ..

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    @sindoma53 .. senin formasyon halen devrede .. yukarı gibi yaptı başaramadı alta geldi destek yaptı .. sıkıştı kaldı .. kapanışa ya da haftaya kalacak galiba kırılım ..
    ykbnk satış hikayesi ve haftaya sinyal gelecekmiş aralık indirimi için sosyal medya ve aracı kurum elamanları yuvarlama ile bunu söylüyor.Ha ben beklemiyorum gelirse ortodoks zincirin ilk dişi atar ama emir yukardan demekki.
    bu temel hikayemiz kısa vade haftaya perşembeye kadar gider gelir .
    teknik olarak seninle ve bazı arkadaş dostlarla paylaştığım kama önemli farkındaysan 2 tarafıda sıkıştırıyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ykbnk satış hikayesi ve haftaya sinyal gelecekmiş aralık indirimi için sosyal medya ve aracı kurum elamanları yuvarlama ile bunu söylüyor.Ha ben beklemiyorum gelirse ortodoks zincirin ilk dişi atar ama emir yukardan demekki.
    teknik olarak seninle ve bazı arkadaş dostlarla paylaştığım kama önemli farkındaysan 2 tarafıda sıkıştırıyor
    aynen öyle üst bant alt bant .. gidip geliyor ..

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    MB aralık toplantısı 26 Aralıkta yani yılın son işgünlerinden, yurt dışı zaten tatilde olacak o dönemde. Küçük bir indirimle başlarlarsa nötr olabilir. Ama muhtemelen emir büyük yerden.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 686/1000 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •