Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 687/1004 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Ekonomi mahkumların serbest olmasıyla düzelseydi ülkede maphus kalmazdı
    Demirtas’in serbest birakilmasi ekonomiyi duzeltecekse o zaman onun fikir babasi Apo’yuda serbest birakirsak kisi basi gelirimiz 30 bin dolari gecer herhalde. )

2.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Ben hala yön yukarı diyorum. Güzel bir ralli olacak bence.
    Katalizör ne ralli için veya ralli dediğiniz 4-5bin puanlık hareket mi.

3. Hüseyin Günay
    @huseyingunayDC
    ·
    6s
    Türkiye’den ABD’ye F-16 mektubu;

•Türkiye ABD’den 40 adet F-16 satın almak için başvuru yaptı

•Ayrıca, TSK envanterinde olan 80 F-16’nın modernize edilmesi için teklifte bulundu

•Yaklaşık fatura 10 milyar dolar

•ABD Kongre - Dışişleri teklifi değerlendirip yanıt verecek

4. Rus Tuğamiral Vadim Kulit: İdlib'teki teröristler 1 aydır kimyasal saldırı hazırlığı yapıyor.

https://sputniknews.com/20211007/ter...089749467.html

Umarım olmaz fakat İdlib'e Rus destekli Esad operasyonu olabilecğine dair ipuçları çoğalıyor.

5. Cumhur Örnek
    @scornek
    ·
    17s
    #Dolarizasyon'da seviye, parite ve ay sonu etkisi görülüyor. Son üç haftada yurt içi yerleşiklerin yabancı para mevduatı 5,4 milyar dolar azaldı. Yurt dışı yerleşiklerin tahvil portföyü son iki haftada 616 milyon dolar azaldı. #TCMB #Dolar

Bence bu haberde önemli 5.4 milyar satılıp aşağı gelmeyen dolar/tl
    buradaki sıkıntı bu kar realizasyonu daha devam edermi , alıcı ve satıcı dengelemiş gözüküyor.
    haftaya oyun daha netlik kazanır.

6. Dün ışık ökte nin youtube yorumundan sonra demirtaş ve kavala hikayesi katalizör olurmu diye sorular gelmiş.
    bu haber yemekteki başlangıç gibi düşünün ana yemek ne o önemli , yukarda yapıştırdım ABD den f16 talep etmişiz , sonuç ne olur o önemli anladığım kadarı ile RTE bir adım atmak istiyor seçimden önce ABD arasında olumlu diyalog kurma yoluna gidiyor.Ana yemek bundan doğucaksa önemli olan ne vericez ne alıcaz bunu ilerki günlerde öğrenicez.Olumlu bir süreç başlarsa önce CDS ler takip edilmeli , sonra dolar , en son piyasaya aşı başlar ne olabilir ABD nin elinde olan kredi derecelendirme kuruluşları görünüm ,not işine girer mi böyle bir seneryo çıkar mı diye düşünüyorum.
    Zaten uçak işinden olumsuz bir haber gelirse diğer kart devreye girer RUSYA , bu yüzden soçiye gitti geldi ABD ye artık bir karar veriniz diye çünkü nato üyesisiniz ama uçaklarınız şuanda ya modernize edilecek ömrünü tamamladığı için yada yenisi alınıcak bakalım ne çıkıcak bu hikayeden.

7. Takip ettiğim pıst 100 grafında ortam uygun olsa güzel bir formasyon mevcut 178 lere denk geliyor , yalnız katalizör yok bu grafı hareketlendirecek ,bu yüzden graf belli bant aralığında 2li3lü tepelerle hareket ediyor 1475 yukarıdaki tepe noktası burası hacimli geçilmediği sürece oyun bu şekilde benim grafta.
    Ben bilanço dönemini kısa ve testereli bekliyorum sonra DOW haftalık 33.400 altı kapanışlar takip edilmeli piyasalarda %15-18 arası aşağı bir hareket olabilir.Şuanda piyasalarda belirsizlik çok bakalım .

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Katalizör ne ralli için veya ralli dediğiniz 4-5bin puanlık hareket mi.

Sayın bulut, bu ihlal için öngörünüz nedir?
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

Sayfa 687/1004 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •