Sayfa 687/1002 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    kur serbest bırakarak carı acık kapanmaz

kapanmayacagını gorecekler

ithalat ve ihracatın bir sürü dinamiği var

2. Amcaya saran oldu mu acaba yoksa bavulu boş mu kaldı
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bir adam 5 paket 10.88 den alıcıyım saran var mu diyordu akşamüstü

3. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Faizi indirdik doları patlattık, iphone almadık, tok kapı 2022 golf almadık, cari açığı da dolaylı yoldan azalttık. Nays.

Ee bu ekonomi insan ihtiyaçlarının kısıtlı kaynakla dengelendiği noktayı tespit eden bilim değil miydi

Ulan ülke cari açık vermeyecek diye (o da bilmem kaç yıllık projeksiyonda) ben 32lik tuvalet kağıdını 100 liraya almaya okey mi diyeceğim?

Cari açık da makro ekonomi de bi yere kadar, bu tencere kaynamazsa (yazıdaki örnekte ben dötümü ucuza silemezsem) ülkede bazı şeyler değişir aga

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence kapanır.misal otomobil bu fiyatlarla orda talep çok düşer.paramiz yetmediğinden onlarca kalemde ithalat azalır.bu esnada ortalık darmaduman olur sonuç pı Rus zaferi gibi olur fakirlesmeyi herkes yaşar ama cari açık azalır.adam dedi ya paramız var ki ithal ediyoruz diye para olmayınca nasıl ithal edeceksin Di mi
    Son düzenleme : hkm; 17-11-2021 saat: 20:54.

Daha evvel yazdım o joker filmi boşuna çekilmedi.olacaklari son sahnede bize gosterdiler

kur baskilanarak cari açık kapanır mı.olmayana er giyi kullanarak düşünelim o zaman

7.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Yani çok merak ediyorum, yüksek kurun nasıl bir faydası var. Düşük faizin var anladık, ama faizi piyasa koşulları uygun olmadan kafana göre düşürdüğün de kur çıldırıyor. Dövizde göbeğimizden bağlı olduğumuza göre herşeyin fiyatı artıyor dolayısıyla enflasyon artıyor. Peki faizi indirince enflasyonun ineceğini neden düşünüyorlar? Benim göremediğim bir büyük resimmi var. Şimdi kur yüksek ama faiz düşünce şu kadar süre içinde, şu sebeplerden düşecek diyen biri varda benmi denk gelmedim. Mantıklı bir açıklama (varsa) yapabilecek biri varmı? Bir yerlerde böyle bir makale falan varsa okumak istiyorum

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben demiyorum ama geleneksel mantik diyor

Efendim kur dusunce ihracat patlayip itlahat azalacakmis yurtdisina cikan turistler azalacakmis ama yurtdisindan gelen turist artacakmis

Yani dolarimiz yok daha cok dolar kazanmamiz gerekiyormus o yuzden kurun yukselmesi iyiymis

Ben demiyorum ekonomi kitaplarinda boyle yaziyor

8. cari açık da cari açık...

en büyük cari açık kalemi hangileri ?
    A.
    B.
    C.

yazın bakalım..
    rakkamla raporla..

olay kur mu başka şey mi görelim

Sayfa 687/1002 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri