Sayfa 687/928 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Viop LXVI

özlem bayraktar gökşen'de benim gibi aracı kurumun tüm parasını şorta bastı ellaaam

FED fayiz indirmesin, heryer göçsün karaduman dayıya gün doğsun deye bekleşipduru

2. Fenerbahçe bu yıl da gruplara kalamadı.
    Her yıl yüksek bedelli santrfor transferine karşın Benfica maçlarında gol atamadı.
    İyi tarafı defans daha oturmuş gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Fenerbahçe bu yıl da gruplara kalamadı.
    Her yıl yüksek bedelli santrfor transferine karşın Benfica maçlarında gol atamadı.
    İyi tarafı defans daha oturmuş gibi.
    talisca gibi bir adam 82. dakikada sarı kart gördüyse değiştirmek elzemdi, 2 hafta önce 15 dk'yı çıkaramayan adamı s.kartlı bir de son dakikaya kadar oyunda tut,bu teknik ekibe ödenen milyon eurolara yazık.

4. Şahsi düşüncem jesus ve sonrası ismail kartal lı fenerbahçe güzel top oynuyordu göze hoş,ezilmeden iç saha deplasman fark etmiyordu.morinyo denen hoca bozuntusu o kadar çok transfer yaparak katletti takımı o yapılan transferler kulup tarihinde en çok transfer 1 yıl içinde yapıldı.sonuç? 75 dakka eziksin top tutamıyorsun sayılmayan 2 gol hakem verebilirdi de hezimet ten kurtulduk.söylenecek söz bulamıyorum. Aziz başkan kulubü dünya klubü yaptı maalesef a.koç futbol takımını başarıya hasret bıraktı ve devam edecek.Biz fenerliler ne suç işledik 2 kişi yüzünden takım ve diğeri yüzünden tüm ülke perişan allah kurtarsın.

5. Şam kırsalında haberler iyi değil, yada öyle ğösteriliyor,yinede İran'a ansızın bir saldırı bekliyorum, toplanması na izin vermezler.
    Çok ilginç, bilanço dönem ı bitti,sıkıntılar başladı, içerde'de büyük bişiler olacak ğibi.

6. Günaydın cemaat bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Ttkom devre kesmiş, 1 haber mi var
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ttkom devre kesmiş, 1 haber mi var
    BTK ya 2050 ye kadar sözleşme için 10 yıllık süre içinde 3 mlyr USD odeyecekmis başka bi sey gormedim

Sayfa 687/928 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •