Sayfa 6871/7020 İlkİlk ... 5871637167716821686168696870687168726873688169216971 ... SonSon
Arama sonucu : 56156 madde; 54,961 - 54,968 arası.

Konu: Sanat Mozaik

Alıntı Originally Posted by Terraluna Yazıyı Oku
    Sevgili Dore,

Sizin adiniza cok cok sevindim. Tebrik ediyor basarilarinizin daim olmasini diliyorum. Yolunuz acik olsun. Hak ettiginiz tum guzellikler omrunuz boyunca hep bir adim otenizde olsun.

Iltifatlariniz, paylasimlariniz, geri bildirimleriniz ve dostlugunuz icin sonsuz tesekkur ederim.

Sevgilerimle

Sn Terraluna

İyisiniz di mi? Bence cok iyisiniz. Sadece yoğunsunuz

Iyi olun hep. Sevgiler

Siz hiç böyle yapmazdınız Sn Terraluna

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Siz hiç böyle yapmazdınız Sn Terraluna
    Yani yapar mıydınız onu da bilmiyorum ki Geç farkettim bu başlığı.

Umarım iyisinizdir

Hatırlatıcıyı kurdum bekliyorum
    Gelmiş Netflix e bildirim geldi. Bu gece izlemeyi düşünüyorum. Sizi andım bol bol ve anıcam da izlerken

Vallahi kültür sanatın tadı sizinle çıkıyor. Büyük ihtiyaçmış ya. Burayı okuyunca farkettim.
    Bu arada bir tanıdığım yılbaşı için Milanoya gidecek. Ben gidemiyorum malesef. Dedim ki orda dünyanın en görkemli tiyatro sahnesi var benim için lütfen ziyaret et Ondan daha çok heycanladım. Yavaştan sıra bana geliyor. La Scala

1. sezon tamamen ingilizce bitidim ama dayanamayıp 2.sezonu türkçe izledim

Son sezondayım.. Erkeklerden nefret eden bir dedektif ve kadınlardan nefret eden bir katil Bu onları birbirine bağlayan tek şey.

Bakalım ne olacak. Şu ana kadar katilin neden cinayet işlediğine dair somut bir neden göremedim. Çocukluğu ya da yaşadıkları ile ilgili. Bu sezon açıklık getirseler süper olacak. Yoksa sıradan bir dizi olarak hatırlıcam.

Kadın karakterin Dore gömleklerine bittim. Dore sabahlık. Dore far. Çok ama çok yakışıyor bu tonlar. Filmde en çok buna odaklandım. Gözlerim bayram etti.

https://www.hizliresim.com/ku4hnyz

Sonra inşallah La Casa De Papel
    Bunu da yazayim. Düşe kalka bitirdim son sezonu..

Katilin sebebine açıklık getirdiler. Şöyle ki. Kendisi sorgu odasında birkaç söz söyledi. Bütün bunların başlangıç noktası nedir? Ben neden bu hale geldim? Acaba annemin intiharı mı? Yoksa yetimhanede tacize uğramam mı? Bende bilmiyorum neden böyle oldum. Tek bilmek istediğim iyi olabilir miyim? İyileşebilir miyim?

Aralarında güçlü bir bağ var demiştim. Ama dedektif o bağı kopardı hem de hiç umursamadan. Daha doğrusu umursamadığını ona göstermeye çalıştı. Ve nihayetinde katil hayatına son verdi. Oysa ki cezasına razıydı ama onu gerçekten anlayan tek bir kişinin onu bırakmamasına ihtiyacı vardı.

Dedektife saldırdığı an ben koptum diyebilirim.. Çok duygulandım

Ve final kısmında dedektifin yanlız başına şarap doldurup evinde içmesi.. "Yanlız kalmaya mahkumsun çünkü yapmaman gereken birşeyi yaptın.. Bağı kopardın hem de bilerek (istemediğini bile bile) yaptın bunu. Şimdi sen de yanlızsın.." mesajı veriyordu bence.. Finali mühişti..

Çok beğendim.. Herşey anlam kazandı

Bu arada dedektif bayan katil erkek..

https://www.imdb.com/title/tt2294189/

Sevgiler tüm sanatseverlere

Gelmiş Netflix e bildirim geldi. Bu gece izlemeyi düşünüyorum. Sizi andım bol bol ve anıcam da izlerken

Vallahi kültür sanatın tadı sizinle çıkıyor. Büyük ihtiyaçmış ya. Burayı okuyunca farkettim.
    Bu arada bir tanıdığım yılbaşı için Milanoya gidecek. Ben gidemiyorum malesef. Dedim ki orda dünyanın en görkemli tiyatro sahnesi var benim için lütfen ziyaret et Ondan daha çok heycanladım. Yavaştan sıra bana geliyor. La Scala

Selam

İzledim. Şu an çok meşhur. Herkes bu filmi konuşuyor. Evet bir sistem eleştirisi. Ama cok abartmışlar. Beni depresyona soktu ya iki gun kadar

Hic bir umut kırıntısı dahi yoktu. Ölmüşüz ağlayanımız yok gibi. Yok bu kadar umarsız değil insanlık.

Neye inanacağımızı şaşırdığımz için karmaşa yaşıyoruz sadece. Bu da bizi yönetenlerin suçu. Adam gibi yonetmiyorlar baştakiler.

İnsanlık ölmedi

İlgimi çeken şey şu oldu filmde. Her an öngörülemez birsey olabilir. Yani gercekten bir anda ortaya çıkan bir gök tasi sonumuzu getirebilir. Doğal felaketler..

O halde anı bilincle yaşamak lazım dedim. Zaten hep öyle diyorum

Sevgiler

Sayfa 6871/7020 İlkİlk ... 5871637167716821686168696870687168726873688169216971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •