Sayfa 688/884 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 7072 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ttkom devre kesmiş, 1 haber mi var
    İmtiyaz sözleşmesi için 10 yılda KDV dahil 3 milyar dolar ödeyecek olan TTKOM'un bu ödemenin 1 milyar dolarını 2026 ve 2027'de ödeyecek olması yatırımcıları endişelendirmiş görünüyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Taban yapıp şu hareketi yapsalarıdı dadından yenmezdi, kaçırdık ğine yevmiyeyi
    Kapanışta forda bastım parayı, yarın deptürmezse yabraa yan basaruk
    Fordu verdim, tepki beklediğimden cılız oldu işci abi kchole bassaymışız yevmiye çıkacakmış.
    Gs den başka kaat yok elde,
    Hamdım Piştim Yandım

3. Özgür Özel 'e bir soruşturma daha.
    Akın Gürlek'e yönelik sözleri nedeniyle.

CHP lideri Özgür Özel dün akşam Beyoğlu'nda yaptığı mitingde, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'in kendisinden önceki döneme ait eski ihale dosyalarını Beyoğlu Belediyesi aramasında polise teslim ettiğini söylemişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na seslenen Özel şunları söylemişti:

"Sayın Akın Gürlek, bir belediye Sayıştay tarafından denetlenir. İnan Güney, hediye paketi gibi kendinden önceki AKP'li belediyenin enflasyona rağmen belgeleri polise verdi. Poliste var, savcılıkta var. Yarın Beyoğlu'nun önceki yönetiminin kapısına dayan da görelim. Açıkça ifade ediyorum, eğer 'hukuk insanıyım, yolsuzluğun peşindeyim, namusum var ben herkese eşit davranırım' diyorsan AKP'li belediyelere git de görelim."

Özel'in bu sözlerinin adından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, tutuklanan Güney'in makam odasında yapılan aralamalarda el konulan belgelere göre, belediyenin eski ihalelerine ilişkin olarak yeni bir soruşturma açıldığını duyurdu.

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'den AKP’ye müthiş 'tuzak'
    CHP'li Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney gözaltına alınmadan önce AKP dönemine ait inceleme raporları hazırlatmıştı ve bunu hep odasında tutuyordu. Polisler gelince mecburen bu belgeye de el koydu. Dün savcılık açıkladı, belgedeki iddialarla ilgili soruşturma açıldı.

https://www.sozcu.com.tr/beyoglu-bel...-tuzak-p217311

akp nereden ak oldunda orayıda kirletme yahu

Akpınar soyadlılar ve akla başlayanları zor durumda bırakma.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İmtiyaz sözleşmesi için 10 yılda KDV dahil 3 milyar dolar ödeyecek olan TTKOM'un bu ödemenin 1 milyar dolarını 2026 ve 2027'de ödeyecek olması yatırımcıları endişelendirmiş görünüyor.
    tcelli de aşağı götürdü bu haber.alakası yok aslında
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    tcelli de aşağı götürdü bu haber.alakası yok aslında

hafta başı 58 maliyetle bendede vardı teknik formasyondan dolayı 64 hedefli dün 62 gördü pıst 100 satıştan dolayı 60.60 dan vedalaştım akşamada haber geldi bakalım 1-2 gün son alanlar ne yapacak ona bakıcam
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

buda sorduğun tahta 42 üzerinde 2 günlük kapanış yaparsa kısa vade 48 bölgesi hedefi olur .
    yalnız pıst 100 beraber oyunu takip et.
    kolay gelsin
    42 üstüne attılar taktayı sindoma abi, bakalım senin formasyon hedefi vuracak mı
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Vestel de Uzun eşşek, çünkü dibimizde Süriye, ukrayna hazırda bekliyor..
    Bak eşşeğe salih abi

Sayfa 688/884 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •