Günaydın,buradaki insanların seviyesine yakışmayan şeyler yazılıyor,gerçekten çok ayıp,kimse kimseye karışamaz, yazanlar kendilerini muhteşem zannediyorlar herhalde.
Günaydın,buradaki insanların seviyesine yakışmayan şeyler yazılıyor,gerçekten çok ayıp,kimse kimseye karışamaz, yazanlar kendilerini muhteşem zannediyorlar herhalde.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
yeşil - ada nın fikriyle hareket edersen , çölde dört ayak üstünde yürürken sabuha şarkısını söyleyip bi yudum akıl arayacak duruma gelebilme olasılığın yüksek... kendi aklınızı işletin... o yurttaşımızın peşpeşe konuşmaları arasında tutarsızlıklar tespit eylemiş idim zamanında... fikrini koşullara yeni gelen verilere göre değiştirebilir güncelleyebilir ona bi şey demiyorum zaten normali o , o ayrı bi konu , söylevleri arasında tutarsızlıklar diyorum bu başka bi şey...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri