Sayfa 689/1044 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Sadece sesli düşünüyorum

Piyasaya baktım. Sağda solda esnaf arkadaşları ziyaret ettim. Herkes umutsuz bitik. Kimsenin beklentisi yok. Gençler gelecek kaygısı içinde. Bir telefon kaç para olmuş. Tabi onların marka merakı ayrı bir tartışma konusu ammavelakin bir gerçek var ortada. Bu çocukların iletişim meselesi. Onlar için çok önemli. Tabi seyrettikleri reklamlarında etkisi çok büyük bu yadsınamaz. Neyse başka şeyler yazacaktım , konu dağılmasın. Krizin dibi dediğimiz günler geldi aklıma. Forumun sayfalarına gözattım. Tamda 20-02-2022 ne de güzel bir tarihmiş ki. o tarihte bir mesaj yazmışım. cuk oturmuş analiz.

Şimdi bu gerçekleşen analizin üstüne bir de tüy dikercesine oturup bi analiz daha kasayım dedim.
    Umutların bitip tükendiği o gecenin en karanlık anı vardır ya . Hani bir kaç dakika sonra güneş ufuklarda yavaş yavaş gökyüzü ağartır. Tan vakti derler ya. İşte o an tam şu an .

Unutmayın. Spekülatörlerin ne zaman mal aldığını sadece tahtalarda işlem yaparken farkedebilirsiniz. Şu anda yavaş yavaş yanlardan mal alıyorlar. Ne kadar süre ile koştururlar bilemiyorum ama seçime doğru inanılmaz bir yükselişe tanıklık edeceğiz sanırım. Bankalardaki sorunlar halloldu sanırım. Şimdi bankaları ufak ufak tutup endekslerde oynama yapacaklar. Endekse giren ve endeks üzerinde etkisi ve ağırlığı olan kağıtlarla gidecekler. Haydi hayırlısı bakalım.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

TL grafta kafamda bir senaryo var, 3.kanal üst bandı 4.040 bu hafta için orası da usd graftaki 2.25 lere denk geliyor.
    Burayı geçtiği taktirde 4. kanal orta bandı 5.000 orası da 2.7 usd ye denk gelir.
    Eğer seçim hikayesi ile daha gidecekse de 4. kanal üst bandı 6.500 lere denk gelir.
    Burada dursun bu graf spor olsun diye izleriz ara sıra.
    Yapmışım ben seçim analizini zaten sen görmemişsin.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

XU100 Kırmızı kesikli çizgi 3.170 biraz daha salarsa Kahve kanal üst bandı 3070 gibi bu düşüşün durulması lazım.

EXTREM bi inbelik olmaz ise rakamları izlemeye devam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Yapmışım ben seçim analizini zaten sen görmemişsin.
    Sana diyom ama, benimde senden aşşa kalır yanım yok abi. Benimde gözüm görmüyor kulağım duymuyor,
    şey....
    gerisini bahsetmesek te olur

5. Olur öyle şeyler takma kafana selimcan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Takasbanktan gelen açıklamaya göre isgyo, tskb ve sekerbank hisselerinin mülkiyeti Takasbanka ait değil. Yani fiyat riski aracı kurumlarda. Takasbank aracı kurumlara tahsisli kredi vermiş karşılığında bu hisseleri teminata almış.

....
    Bir yatırımcı, takasbankı nasıl zarara uğratır

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Takasbanktan gelen açıklamaya göre isgyo, tskb ve sekerbank hisselerinin mülkiyeti Takasbanka ait değil. Yani fiyat riski aracı kurumlarda. Takasbank aracı kurumlara tahsisli kredi vermiş karşılığında bu hisseleri teminata almış.

....
    Bir yatırımcı, takasbankı nasıl zarara uğratır
    Aynen öyle yoksa batacak aracı kurumlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sadece sesli düşünüyorum

Piyasaya baktım. Sağda solda esnaf arkadaşları ziyaret ettim. Herkes umutsuz bitik. Kimsenin beklentisi yok. Gençler gelecek kaygısı içinde. Bir telefon kaç para olmuş. Tabi onların marka merakı ayrı bir tartışma konusu ammavelakin bir gerçek var ortada. Bu çocukların iletişim meselesi. Onlar için çok önemli. Tabi seyrettikleri reklamlarında etkisi çok büyük bu yadsınamaz. Neyse başka şeyler yazacaktım , konu dağılmasın. Krizin dibi dediğimiz günler geldi aklıma. Forumun sayfalarına gözattım. Tamda 20-02-2022 ne de güzel bir tarihmiş ki. o tarihte bir mesaj yazmışım. cuk oturmuş analiz.
    ....
    mevsimindeki sebze/meyva fiyatları....
    en çok şaşırtanda salça fiyatı....

Sayfa 689/1044 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •