Sayfa 678/1044 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. DJI 30.586 altı kapanışlarda 1. kanal dibini boylayabilir.
    1. kanal dibi altı haftalık kapanışlar da kartlar yeniden dağıtılabilir.

2. Sağlıklı mutlu bol kazançlı haftalar bu arada tüm dostlara.

3. Borsanın içinden geçtiler yine, en kötü günümüz böyle olsun dedikleri bu mu acaba

Yatırımcılara yazık oluyor ama kimin umurunda...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Borsanın içinden geçtiler yine, en kötü günümüz böyle olsun dedikleri bu mu acaba

Yatırımcılara yazık oluyor ama kimin umurunda...
    Bi sürü şey yazmak için, alıntı yaptım. Tam şunu yazayım derken, yahu şimdi bizimkilerin dışında herkesler okuyor yanlış anlaşılır şimdi yazacaklarım dedim.
    Dur bari ötekini yazayım diye niyetlendim. Sonra dedim ki buradan kesin bişey çıkar. onu da es geçtim. Bari şu muhabbeti anlatayım diye içimden geçirirken, yahu adam kazaen görür mörür ayıp olur dedim.
    Vay anasını dedim...
    En güzeli etli ve sütlüye karışmadan aşağı yatmak.
    Gününüz güzel geçsin gerisi boş. Gerçi bu aralar herkes bankazede oldu/oluyor.
    Bazı şeyler duydum irkildim. Bir aracı kurum, kendisine yakışmayan bir nezaket ve üslupla tuhaf açıklamalar yapmış.
    ...
    Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun. Bakmayın siz öyle borsa düşmüş dolar şey etmiş. Sonuçta bir lokma bir hırka felsefesine erişemedikten sonra en güzel evler, en güzel arabalar sizin olsa ne yazar. Onun tadını çıkartacak kadar yaşayabilecekler mi? Çocukları o paraları yiyebilecek mi?
    Bakın geçtiğimiz hafta, borsanın duayenlerinden, yanında çantasını taşımak için can atanların pervane olduğu, hatta şu anda BİST te rüzgar estirenlerin hocası, Nasrullah AYAN vefat etti. Allah bilir, hesabını orada nasıl verir bilemem ama, Allah rahmetiyle esirgesin. Sırayla gidiyor eski çınarlar. Yanlarında sadece 3 metre kefen bezi.
    Durmak lazım.
    Durup ta düşünmek lazım.
    Giderken o tabutu taşıyacak 4 kişiye ihtiyaç var.
    Bir de Hoca sorduğunda
    "- Nasıl bilirdiniz " diye
    ....
    ....

Cümleten tüm başlık sakinlerine huzurlu bir gece dilerim. Başınızı yastığa koyduğunuzda vicdanınız rahat ise EN ZENGİN ADAM sizsiniz..
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bi sürü şey yazmak için, alıntı yaptım. Tam şunu yazayım derken, yahu şimdi bizimkilerin dışında herkesler okuyor yanlış anlaşılır şimdi yazacaklarım dedim.
    Dur bari ötekini yazayım diye niyetlendim. Sonra dedim ki buradan kesin bişey çıkar. onu da es geçtim. Bari şu muhabbeti anlatayım diye içimden geçirirken, yahu adam kazaen görür mörür ayıp olur dedim.
    Vay anasını dedim...
    En güzeli etli ve sütlüye karışmadan aşağı yatmak.
    Gününüz güzel geçsin gerisi boş. Gerçi bu aralar herkes bankazede oldu/oluyor.
    Bazı şeyler duydum irkildim. Bir aracı kurum, kendisine yakışmayan bir nezaket ve üslupla tuhaf açıklamalar yapmış.
    ...
    Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun. Bakmayın siz öyle borsa düşmüş dolar şey etmiş. Sonuçta bir lokma bir hırka felsefesine erişemedikten sonra en güzel evler, en güzel arabalar sizin olsa ne yazar. Onun tadını çıkartacak kadar yaşayabilecekler mi? Çocukları o paraları yiyebilecek mi?
    Bakın geçtiğimiz hafta, borsanın duayenlerinden, yanında çantasını taşımak için can atanların pervane olduğu, hatta şu anda BİST te rüzgar estirenlerin hocası, Nasrullah AYAN vefat etti. Allah bilir, hesabını orada nasıl verir bilemem ama, Allah rahmetiyle esirgesin. Sırayla gidiyor eski çınarlar. Yanlarında sadece 3 metre kefen bezi.
    Durmak lazım.
    Durup ta düşünmek lazım.
    Giderken o tabutu taşıyacak 4 kişiye ihtiyaç var.
    Bir de Hoca sorduğunda
    "- Nasıl bilirdiniz " diye
    ....
    ....

Cümleten tüm başlık sakinlerine huzurlu bir gece dilerim. Başınızı yastığa koyduğunuzda vicdanınız rahat ise EN ZENGİN ADAM sizsiniz..
    Durumun özeti olmuş Selim hocam, yada daha kısa haliyle yazılacak çok şey var ama sonra itle kopukla uğraşacak boş vakit ve enerji yok

Asıl olan sizin dediğiniz gibi iç huzur, rabbim kimseyi huzursuz bırakmasın...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6. [IMG]Başınızı yastığa koyduğunuzda vicdanınız rahat ise EN ZENGİN ADAM sizsiniz.[/IMG]

O zaman bizler en zenginlerdeniz Selimcan.
    Maddi anlamda zengin değiliz ama dediğin gibi vicdan yönünden zenginiz gönlümüz ferah.
    3-5 bişeyler kazanırsam onu da yiyorum çatır çatır bir daha mı geleceğiz dünyaya.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

DJI 30.586 altı kapanışlarda 1. kanal dibini boylayabilir.
    1. kanal dibi altı haftalık kapanışlar da kartlar yeniden dağıtılabilir.

DJI bir tepki yaptı dediğim yerden orta kesikli çizgi üzerine çıksa daha güzel olur.

8. XU100 Kırmızı kesikli çizgi 3.170 biraz daha salarsa Kahve kanal üst bandı 3070 gibi bu düşüşün durulması lazım.

Sayfa 678/1044 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •