Sayfa 69/639 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 545 - 552 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    OKG hakkında tahmini olan var mı???

Olumlu _ olumsuz bunlar ne gibi kararlar alacaklar???

O toplantıda bir üst pazara çıkmak için başvuru kararı çıkabilir mi???

5 milyona yakın hisse alinacakti bunun miktarını ve son alım tarihini kesinlestirirler mi???

Ne gibi olumsuz karar çıkabilir acaba???
    ümit hocam ogk ile hiç ümitli olma...
    daha önecekiler gibi hiçbir şey olmayacak bence...
    oldu da karar aldılar diyelim..kesin uygulamazlar...
    3 sene önce genel kurulda hisse 2 tl üzerindeyken karar alınan ve 30 kuruşa düşen hissede bile geri alım yapmayan adamlar sanki şimdi mi hisse geri alımı yapacak...
    bence bu adamlar 200 milyonu bir güzel yediler...yok dorukta yok tacoda diye yıllardır uyutuyorlar...
    tahsili de mümkün değil..genel kurulda plan açıklasa ne olacak açıklamasa ne olacak..
    zaten piyasa buna inansaydı hisse fiyatlaması böyle olmaz beklenti satın alınmaya başlardı...
    üzülerek söylüyorum bu gidişler sonumuz artog ve clkholding gibi olacak...
    tahta kapanacak ...spk da bizlere mahkeme yolunu gösterecek....

2. Uzlaşma kaç bu arada arkadaşlar...

3.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Uzlaşma kaç bu arada arkadaşlar...
    13.060 lotla 0,36 Tl de uzlaşıyor

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Hocam bunu daha da açabilir misiniz???
    Biz zaten içerdeyiz hocam.Nasılsa göz altında deyip de,kelepir fiyattan "uzun zaman sürecinde hisseleri toplayabiliriz" kafasında olanlar kendine çok güvenmesin.Koza ve Doğan'da geçmişte neler olmuş,dönüp bir baksınlar.

Özetle;biz zaten batmışız,buyursunlar hep beraber batalım.Ortaklarıyla,spekiyle,ky'siyle hep beraber...

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    bence bu adamlar 200 milyonu bir güzel yediler...yok dorukta yok tacoda diye yıllardır uyutuyorlar...
    Yediler,dağıttılar,peşkeş çektiler...
    Birgün Taco'dayken ertesi gün Doruk'ta deyiverdiler.Olur mu böyle saçma iş?Yaklaşık 20 ilişkili firmaya ve seçim havuzuna dağıtıldı bu para.İçlerinde elle tutulur tek şirket Doruk olunca,Doruk'ta gösterelim dediler.O zaman versinler Doruğu,alsınlar sesimizi;susup oturalım.

Bu kadar basit.

6.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Yediler,dağıttılar,peşkeş çektiler...
    Birgün Taco'dayken ertesi gün Doruk'ta deyiverdiler.Olur mu böyle saçma iş?Yaklaşık 20 ilişkili firmaya ve seçim havuzuna dağıtıldı bu para.İçlerinde elle tutulur tek şirket Doruk olunca,Doruk'ta gösterelim dediler.O zaman versinler Doruğu,alsınlar sesimizi;susup oturalım.

Bu kadar basit.
    üstad ben de bu yüzden diyorum ki bunlar genel kurulda planda sunsalar tırı vırı. çünkü uygulanmayan,gerçekleşmeyen öneriler veya alınan hiç bir kararın hikmeti harbiyesi yok. olmadığı da fiyat hareketlerinden belli...
    bu adamlar sırtlarını dayamışlar güvendikleri bir dağa nasıl olsa hesap soran kamu kurumları ya da yetkili merciler de yok istediği gibi at koşturuyor. sizin iyiniyetli çalışmalarınızı takdir ediyorum ama bu adamlar bu kadar rahat davrandıklarına göre benim cidden ümidim kırıldı...bunlar bir süre sonra feniş,artog gibi hadi ben battım der, çok muhterem spk da gidin bağımsız yargıda hakkınızı arayın diyebilir....

7. Diyecek söz savunulacak iddialarimiz var da karşı tarafta söylediklerimizi haklı bulup yaptırım uygulayacak kurum makam var mı acaba???

Çıkmadık candan ümit kesilmez bu yüzden yüzde bir de olsa bu toplantı ve sonrasını beklemek zorundayım kendi adıma...

Hala son atimlik bir para var ayırdım bekliyorum son kez maliyet dusurecegim sadece takipteyim...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

8. Bu memleket insanları sahipsiz. Sonrada neden tasarruf yok..neden borsaya ilgi yok. Gelene gidene vuran güya iş adamı kılıklı herifler yüzünden ....

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 69/639 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •