Sayfa 68/639 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 537 - 544 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Pes ettirmeye çalışmasın spek 35 altında olursa toplantı kararlarını bekleyen ky imkanı dahilinde maliyet düşürmeye devam eder...

Ben kendi adıma o toplantı kararları açıklanana kadar buradayım hatta patron daha alım yapacak duruma göre bir üst pazara çıkmak için başvuru yapacak...

Ocagima incir ağacı dikti zaten akpaz bu saatten sonra 1 ay oyalamis 2 ay farketmez... elimizdekilere göz dikecegim diye kendi elindeki lotlari an olmasın...

Alım kararım kesin sadece fiyat takibindeyim 2_ 3 kademe daha maliyeti düşünsem benim açımdan fena olmaz...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
    Ümit hocam allah sana da bize de yardım etsin...hala bir umut karar çıkacak diye bu sefer umitleniyoruz..bu şirket borçları yapilandirdi da ne oldu geçen sene...geri alim kararı aldı da ne oldu genel kurulda..bir kere geri alim yaptı mi..şimdi genel kurulda yine hayali karar alsalar ne olacak..uygulamaya geçmeyen ve inandırıcılığı olmayan her karar koca bir fiyaskodur artık...

2. Sebdulbahir üstad da en fazla yorum ve desteğine ihtiyacımız olduğu zamanda forumda yazmaz uğramaz oldu...

3. Spek dahil akpazi bilenler pusuya yattı bence zaten bilinen bir sirket değil yeni ky o kadar hisse varken D grubunda olan bir hisseye girmez...

Dikkat çekmek için en az iki üç kez tavan yapacak hikayesi olacak ancak öyle dikkat çeker...

Yani bu süreçte hisseyi alıp satan bizleriz ve spek bu yüzden elinde akpaz olanlarda bir beklenti var bunu spekte biliyor tahminen şirketin ne zaman karar alacağını toplantının gündemini biliyordur o da bu sürece göre plan yaptı o dahilde plan işliyor bence...

Allah Akpaz hisse sahiplerine sabır versin gerçekten Taş olsa çatlardı son bir yıl ve üstünde forumu takip edenler yazanlar aynı kişiler yani bu yoldan dönmeyecek olanlar bakalım spek ne yapacak bundan sonra...

4.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Sebdulbahir üstad da en fazla yorum ve desteğine ihtiyacımız olduğu zamanda forumda yazmaz uğramaz oldu...
    MB şikayet sürecinin akîbeti ne oldu-olacak konusuyla ilgileniyorum kardeşim.Çok sağlam bir CD,yetkili makamların kayıtlarına intikal etti.Bu durum beni bir hayli yordu,o nedenle forumda çok fazla katkı sağlayamadım.

06.08.2014 tarihinde yapılan OGK'de alınan hisse geri alım kararına,neredeyse 3 sene geçmesine rağmen uyulmamış olması yönündeki eleştirilerinize sonuna kadar katılıyorum.Sadece bu karara güvenip de hissede pozisyon açanlar dahi ciddi zarardalar.

Cefaks'ın paylaştığı takaslarda dikkat ederseniz,son bir ayda 9 kurum tarafından yapılan 500 bin adet satış;sadece 4 kurum tarafından karşılanmış.Çözülmeden ziyade,toplanma görüntüsü hakim.

Kimsede sabır kalmadı ama herşey bir habere bakar,son dönemeçte ani-fevri karar almak;derin keder yaratabilir.

5. Hadi biz bir dünya zarar ettik,olan oldu da...Buradan muhataplara da bir soru yöneltmek isterim:

"Şirket hakkında ....incelemesine başlandığı haberi Kap'a düştüğünde,elinizdeki hisseler çekmecenize sığmazsa;başka nereye koyacaksınız?"

6.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Hadi biz bir dünya zarar ettik,olan oldu da...Buradan muhataplara da bir soru yöneltmek isterim:

"Şirket hakkında ....incelemesine başlandığı haberi Kap'a düştüğünde,elinizdeki hisseler çekmecenize sığmazsa;başka nereye koyacaksınız?"

Soru gibi soruu işte

7.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Hadi biz bir dünya zarar ettik,olan oldu da...Buradan muhataplara da bir soru yöneltmek isterim:

Hocam bunu daha da açabilir misiniz???

8. OKG hakkında tahmini olan var mı???

Olumlu _ olumsuz bunlar ne gibi kararlar alacaklar???

O toplantıda bir üst pazara çıkmak için başvuru kararı çıkabilir mi???

5 milyona yakın hisse alinacakti bunun miktarını ve son alım tarihini kesinlestirirler mi???

Ne gibi olumsuz karar çıkabilir acaba???

Sayfa 68/639 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •