Sayfa 69/928 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 545 - 552 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. bu aralar kripto para işi çok kafamı kurcalıyor....2 gün önce litecoin aldım 120 dolardan 230 dolara çıktı kafayı yedim çünkü çok erkenden sattım...fiili kripto para almak şu ortamda yapılacak en sağlam temiz iş...

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    yapacak birşey yok ortak 2 kere fırsat verdi thyao almadık..şuan o tarz fırsat veren hisse bir iki tane var ama bende cesaret yok bu saatten sonra 1 lot satamam....fırsat verebilecek hisseler otkar veya gerel. ben bekleme tarafında bekliyorum bir şirket bir ben kalacağım sanırım..bende ilerde razi yi satarım ne yapayım).ytd
    Bu saattten sonra ne satacaksın zaten, olan olmuş, çıkıp da şişik hisseye girsen ordan da tokadı yersin.
    Razi'yi satmaları veya borsaya sokmaları müthiş bir nakit akışı yaptırır ama bir ara sözü geçmesine rağmen gelişme olmadı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu saattten sonra ne satacaksın zaten, olan olmuş, çıkıp da şişik hisseye girsen ordan da tokadı yersin.
    Razi'yi satmaları veya borsaya sokmaları müthiş bir nakit akışı yaptırır ama bir ara sözü geçmesine rağmen gelişme olmadı.
    uygun zaman olması lazım bana göre 2019 yılı en uygun zaman olur gübre fiyatlarının belli seviyeye gelmesi şirketin para basması lazım yoksa bu koşullarda kimse bakmaz...doğru dürüst parada gelmez...

4. Bandırma %2 yaptı, belki bu küçük şirket de peşine takılır da en azından 4 üstüne atar.
    Küçücük Türkiye Gübre Fabrikaları.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Bu hissede benim gördüğüm veya hissettiğim şudur;
    Diğer şirketlerdeki işleri bitmediği için buna yoğunlaşamıyorlar fakat bir yandan da çıkmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Azıcık alım gelse 100.000 ler lotu sıralıyorlar önüne.
    Ortağın dediği gibi borsa düşerken bu ufak ufak çıkacak gibi bir kanı oluştu bende de.

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bu aralar kripto para işi çok kafamı kurcalıyor....2 gün önce litecoin aldım 120 dolardan 230 dolara çıktı kafayı yedim çünkü çok erkenden sattım...fiili kripto para almak şu ortamda yapılacak en sağlam temiz iş...
    Bu konuda biraz bilgi eksiğim var...Alım satım olayını nerden ve değerlendirmeyi nasıl yapıyorsunuz...Bilgi verirseniz memnun olurum...

7.  Alıntı Originally Posted by Sayısalanaliz Yazıyı Oku
    Bu konuda biraz bilgi eksiğim var...Alım satım olayını nerden ve değerlendirmeyi nasıl yapıyorsunuz...Bilgi verirseniz memnun olurum...
    benimki forex firması hizmeti...yabancı bir firma bu tip hizmet veriyor...kaldıraçlı işlem yaptırıyor 1/10 kaldıraç oranı var...yurt içi durum nasıl bilmiyorum...ama fiyat artışları çok anormal oluyor....% 1-2 ye bakmıyorsun bile..kripto paralar deyip araştırırsan bulursun......ıota var birde ...ben litcoin ve ripple ile ilgileniyorum...kaldıraçsız işlem yapma şansı bulabilirsen çok şanslısın...ben 6 dolar ile bir sembolik ne oluyor diye işlem yaptım terse yakalandım anında gitti....bunlarda ana trend yukarı geri dönüşe oynamak risk taşıyor....forumda forex ve bitcoin sayfasında işlem yapanlardan daha detaylı bilgi alabilirsin...kaldıraçsız alım yaparsan şanslısın ...
    Son düzenleme : xxtrader; 12-12-2017 saat: 12:28.

8. Yf dün aldığını bugün sattı

Sayfa 69/928 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •