Sayfa 69/650 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 545 - 552 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Ama burası da satılacak yerler değil. Alım yeri. Sabreden kazanır. Ytd kesinlikle ytd kesinlikle

2.  Alıntı Originally Posted by arifmu Yazıyı Oku
    Ama burası da satılacak yerler değil. Alım yeri. Sabreden kazanır. Ytd kesinlikle ytd kesinlikle
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609022 patronun bile bu fiyatlardan tabiri caizse haraç mezat sattığı bir hissenin bu fiyatlardan alınabileceği iddası açıklanmaya muhtaç gibidir. Acaba bilmediğimiz bir şeymi var.. bunu patron bile bilmiyor sanırsam.
    Tam 1.886.329 adet hisseyi satmışlar çakmışlarda diyebiliriz .. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Neden sattığını geçtik de kime satıyor peki bu kadar malı.

4.  Alıntı Originally Posted by teoss Yazıyı Oku
    Neden sattığını geçtik de kime satıyor peki bu kadar malı.
    5.103.266,85 TL si olanlara..

5. günaydınlar vertu için son hareketleri incelediğimde bir detay çıkıyor gibi.Vertu hacimsiz olarak 2.90 lara çekilip şirket tarafından kademeli olarak satış uygulanıyor 2,70 e kadar dün 2.65 bir istisna diye düşünüyorum.Verus hisse senedi toplanıyor vertu satılıyor gibi gözüksede ben alıcınında verus olduğunu düşünüyorum.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimdir.

6. Yeni alacaklara ve maliyet düşüreceklere acizane tavsiyem 2,44 e kadar bekleyin bir şeyi kaçırmış değilsiniz.. kimse özellikle spekülatörlerde eğer patronla birlikte hareket etmiyorsa daha ne kadar mal satacağını bilmediğinden bu hisseye yaklaşmaz.. ytd

7. Satılan hisse gurubu ikinci patronun yaptığı aşağı yukarı 10 trilyon para var patronda bunu nerde kullanır.

8.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Satılan hisse gurubu ikinci patronun yaptığı aşağı yukarı 10 trilyon para var patronda bunu nerde kullanır.
    Verusta %5 sınırına çok az kaldı belki verus alır ve hisseyi borsa kotundan çıkarır.. kim bilebilir. .. ama vertuu gözden çıkardığı ve tepki alımları hariç zamanla aşağı çaktığı artık bir gerçek. ytd

Sayfa 69/650 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •