Ama burası da satılacak yerler değil. Alım yeri. Sabreden kazanır. Ytd kesinlikle ytd kesinlikle
Ama burası da satılacak yerler değil. Alım yeri. Sabreden kazanır. Ytd kesinlikle ytd kesinlikle
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609022 patronun bile bu fiyatlardan tabiri caizse haraç mezat sattığı bir hissenin bu fiyatlardan alınabileceği iddası açıklanmaya muhtaç gibidir. Acaba bilmediğimiz bir şeymi var.. bunu patron bile bilmiyor sanırsam.
Tam 1.886.329 adet hisseyi satmışlar çakmışlarda diyebiliriz .. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Neden sattığını geçtik de kime satıyor peki bu kadar malı.
günaydınlar vertu için son hareketleri incelediğimde bir detay çıkıyor gibi.Vertu hacimsiz olarak 2.90 lara çekilip şirket tarafından kademeli olarak satış uygulanıyor 2,70 e kadar dün 2.65 bir istisna diye düşünüyorum.Verus hisse senedi toplanıyor vertu satılıyor gibi gözüksede ben alıcınında verus olduğunu düşünüyorum.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimdir.
Yeni alacaklara ve maliyet düşüreceklere acizane tavsiyem 2,44 e kadar bekleyin bir şeyi kaçırmış değilsiniz.. kimse özellikle spekülatörlerde eğer patronla birlikte hareket etmiyorsa daha ne kadar mal satacağını bilmediğinden bu hisseye yaklaşmaz.. ytd
Satılan hisse gurubu ikinci patronun yaptığı aşağı yukarı 10 trilyon para var patronda bunu nerde kullanır.
Yer İmleri